Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC ENTREGA EL PRIMER PREMI-REGAL A LA GUANYADORA DE LA CAMPANYA “DIBUIXA LA TEVA CIUTAT”

LA UBIC ENTREGA EL PRIMER PREMI-REGAL A LA GUANYADORA DE LA CAMPANYA “DIBUIXA LA TEVA CIUTAT”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat divendres, la UBIC va entregar el primer premi-regal a la guanyadora absoluta de la tradicional campanya de l’entitat, “Dibuixa la teva ciutat”. És tracta de Judit Lamolla, alumna de 5e Primària del Col·legi Jesús Maria.

Com cada any, la comissió van tenir molta feina per decidir els possibles guanyadors. Al final, pel millor dibuix i al seu temps, la postal per la campanya de Nadal 2006 que la UBIC va repartir per totes les llars igualadines es va proclamar l’obra de la Judit, que va agafar com el motiu “La Font de la Carota”.

Judit Lamolla, guanyadora d´enguany
Judit Lamolla, guanyadora d´enguany
És segon any consecutiu per la Judit en que participa en la campanya. Encara que no és alumna de cap escola artistica de la ciutat, està clar que la Judit té vena artistíca i que li agrada dibuixar i pintar. Per aquest motiu, va guanyar també, un concurs de dibuix a l’escola i un concurs de Pessebres. És una alumna amb mol bones notes i a més a més de dibuix, li agrada molt basquet que juga des de fa molts anys.

Estava molt contenta de guanyar el concurs i va confesar que li va sorprendre molt, sobretot tenint amb compte que havien participat molts alumnes. Va prometre que l’any vinent tornarà a participar.

Els altres guanyadors per cursos són:

ENRIC MAS - 6e Primària, Col·legi Monalco

ALBERT RABELL - 4t A Primària, Col·legi Maristes

CRISTINA CAMACHO - 3r Primària, Col·legi Monalco

JAEL ABAD - 2n Primària, CEIP Emili Vallès

MARTÍ MENDEZ - 1r Primària, Col·legi Maristes

HELENA FITÓ - Ed. Infantil 5 anys, CEIP Garcia Fossas

JAN GUERRERO - Ed. Infantil 4 anys, Col·legi Mare del Diví Pastor

CARLA ALIBAU - Ed. Infantil 3 anys, Col·legi Sant Josep

A part d’ells, la UBIC retorna els dibuixos i obsequia a tots els alumnes que tenien els seus quadres exposats als establiments associats.

"Dibuixa la Teva Ciutat" és una campanya promocional que s’organitza per quart any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de desembre. És una cita ineludible pels alumnes de la nostra ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacte que provoca "Dibuixa la Teva Ciutat" de la UBIC no té comparació. Els responsables creuen que aquesta promoció demostra d’una manera perfecta la tasca social i la vinculació del comerç de casa nostra amb la ciutat i molt especialment amb una part de la població, tant important per a tothom, com són els nens i nenes de les escoles igualadines. Els alumnes de les escoles d’Igualada dibuixen la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos són assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Durant tots aquests anys s’han pogut veure les petites grans obres artístiques de centenars d’alumnes de diferents edats i països, però sempre amb la mateixa il·lusió per participar en una activitat vinculada amb la seva ciutat.

Enguany, els organitzadors poden presumir que per primera vegada hi participen totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat i que la predisposició va ser del 100%. Aquestes escoles, dotze en total, varen participen amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i Ceip Garcia Fossas.

Més informació a la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web