Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ES PRESENTA UNA PREMIADA MÉS DEL SORTEIG DE LA UBIC

ES PRESENTA UNA PREMIADA MÉS DEL SORTEIG DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Guanyadora Carmen Lazaro Navarro
Guanyadora Carmen Lazaro Navarro
A l’última hora de dimarts, dia 23 de gener, s’ha presentat una butlleta més del número 92034 , el numero guanyador del Sorteig de Nadal de la UBIC. L’afortunada és la sra. Carmen Lazaro Navarro. Ella és veina de Sant Esteve Sesrovires i treballa a l’empresa Chupa-Chups. Tant ella, com molts dels seus amics i amigues venen sovint a Igualada, perquè els encanta el comerç de casa nostra. En una d’aquestes visites, durant la Campanya de Nadal, la Carmen va aprofitar per comprar els regals a la botiga Base: Pedraforca, a on li van donar la butlleta. La guanyadora explicava que, com tenia moltes butlletes de diferents sorteigos va fer la neteja del seu moneder i es va fixar a la butlleta del Sorteig de la UBIC, perquè es recordava del número guanyador de la "Loteria del Niño". Incredula de que podia ser ella la guanyadora, va trucar d’immediat a la UBIC, a on li van confirmar, que, efectivament, era premiada.

La butlleta presentada ha segut de color blau i va ser lliurada per la botiga Base: Pedraforca, del c/ St. Magí, 26.

D’aquesta manera, només falta una butlleta del número 92034, de color taronja. Com que falta només una setmana fins el plaç donat, la UBIC recorda a tots els participants que comprovin les seves butlletes. Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419 com a màxim fins dimecres 31/1/07, abans de les 21h. Si no es presentés la butlleta taronja del número 92034 en la data indicada, es lliurarà el Televisor corresponent al portador de la butlleta amb el número immediatament superior entre butlletes coincidents amb color taronja, (92035) i així successivament.

La UBIC recorda que l’establiment que va repartir la butlleta 92034 de color taronja és La Botiga de la Pell, del c/Doctor Pujades, 74.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web