Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES L´ÚLTIM TV DE LA UBIC A VILANOVA DEL CAMÍ

L´ÚLTIM TV DE LA UBIC A VILANOVA DEL CAMÍ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Guanyadora TV Nadal, Carmen Aledo Mendez
Guanyadora TV Nadal, Carmen Aledo Mendez
Carmen Aledo Mendez és l’última afortunada del Sorteig de Nadal de la UBIC. Encara que no va presentar el número guanyador, la Carmen s’ha emportat la TV Philips de 42” perquè la seva butlleta taronja és la que s’aproxima més al número 92034. Malgrat el gran desplegament per part de l’organització i l’intensa recerca fins l’últim dia i difusió per part de l’establiment que va repartir la butlleta guanyadora, la Botiga de la Pell, del c/Doctor Pujades, 74, calia esperar fins el mateix dimecres quan va apareiexer la butlleta taronja amb el número 92124.

El mateix dimecres, l’últim dia per presentar els cupons, la Carmen es va donar compte, llegint la prensa local que encara faltava un premi. Durant tot aquests temps guardava les butlletes al seu bolso i sense massa esperança les va comprovar totes. Quan es va adonar que tenia una butlleta proxima, es va posar amb contacte amb la Botiga de la Pell, on va adquirir el número. La propietaria li va aconsellar que truquès a la UBIC immediatament, per comprovar si algú tenia alguna butlleta inferior. Encara que l’oficina de la UBIC estava pràcticament col·lapsada donant informació del sorteig, fins a les nou del vespre no va apareixer cap número inferior i la Carma Aledo Mendez, veïna de Vilanova del Camí es va convertir en l’última guanyadora del sorteig.

Encara que viuen a Vilanova del Camí, la Carma i la seva familia són clients fidels de comerç igualadí i molt esecialment de la Botiga de la Pell. La Carma va confesar que no pensava gens que li podria tocar el premi. La TV li ha fet molta gràcia, malgrat que amb les mides tan grans haurà de buscar un lloc adient.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web