Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 21ª BOTIGA AL CARRER D’HIVERN, DISSABTE, 3 DE MARÇ

21ª BOTIGA AL CARRER D’HIVERN, DISSABTE, 3 DE MARÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge de l´última edició
Imatge de l´última edició
La UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 3 de març, l’entitat està preparant la 21a edició de “La Botiga al Carrer”- edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Cal recordar que la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, organitza des de fa més de deu anys la Botiga al Carrer. És l’activitat comercial, promocional i la campanya amb més ressò exterior del comerç igualadí i ja és referència i trobada ineludible per a molta gent de pràcticament tot Catalunya.

Com sempre i com un valor afegit, l’organització prepara activitats paral·leles de les quals informarà properament. Entre diferents activitats d’animació, la UBIC torna a fer sorpresa i per primera vegada a la nostra ciutat, vol organitzar la 1ª Cursa dels cambrers/cambreres d’Igualada i comarca de l’Anoia Aquesta cursa de cambrers a la Rbla. St. Isidre es farà en un tram de 60 metres aprox. (entre el Restaurant Munich i El Jardí). La competició pretén oferir diversió a assistents i participants.

La competició consisteix en recórrer 60 metres aprox. sostenint amb una mà una panera amb varis elements, (dues ampolles de cervesa i dues copes). Els participants hauran de vestir amb el seu uniforme habitual. Està previst que a les 12,00 hores, començaran les diferents curses eliminatòries, en el cas que hi hagin més de 5 participants. La inscripció en la cursa es tancarà amb els primers 25 participants. Podran participar els professionals del sector, de totes les edats i sexes. N’hi haurà premis per participants i establiments des d’on provenen els concursants.

Les inscripcions es podran fer fins el divendres, dia 2 de març a la UBIC, Rbla. Nova, 39, baixos, per tel/fax.: 938051419, per cc/ee.:ubic@ubic-igualada.com, o a través de la pàgina web UBIC: www.ubic-igualada.com

Per a més informació, cal trucar al tel. 938051419 o consultar la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web