Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA S’ULTIMEN ELS PREPARATIUS DE LA BOTIGA AL CARRER PEL DIA 3 DE MARÇ

S’ULTIMEN ELS PREPARATIUS DE LA BOTIGA AL CARRER PEL DIA 3 DE MARÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ambient de la Botiga al Carrer d´hivern de 2006
El dissabte, dia 3 de març, torna la Botiga al Carrer, amb la seva 21º edició. Aquest cop és l’edició d’hivern, amb la que es marca el tancament de les rebaixes de temporada. La UBIC està ultimant els preparatius per tal que tot estigui a punt per aquest dia. Segon sembla, els fidels clients i visitants d’arreu de Catalunya estan esperant amb impaciència la nova edició. Tot apunta que es repetirà l’èxit de participació dels comerços i que probablement superarà amb escreix 100 participants.

Per tal d’oferir un dia inoblidable, la UBIC torna a fer sorpresa i per primera vegada a la nostra ciutat, vol organitzar la 1ª Cursa dels cambrers/cambreres d’Igualada i comarca de l’Anoia Aquesta cursa de cambrers a la Rbla. St. Isidre es farà en un tram de 60 metres aprox. (entre el Restaurant Munich i El Jardí). La competició pretén oferir diversió a assistents i participants.

La competició consisteix en recórrer 60 metres aprox. sostenint amb una mà una panera amb varis elements, (dues ampolles de cervesa i dues copes). Els participants hauran de vestir amb el seu uniforme habitual. Està previst que a les 12,00 hores, començaran les diferents curses eliminatòries, en el cas que hi hagin més de 5 participants. La inscripció en la cursa es tancarà amb els primers 25 participants. Podran participar els professionals del sector, de totes les edats i sexes. N’hi haurà premis per participants i establiments des d’on provenen els concursants.

Les inscripcions es podran fer fins el divendres, dia 2 de març a la UBIC, Rbla. Nova, 39, baixos, per tel/fax.: 938051419, per cc/ee.:ubic@ubic-igualada.com, o a través de la pàgina web UBIC: www.ubic-igualada.com

D’altra banda, n’hi haurà una forta publicitat orientada cap a l’exterior de la comarca amb l’objectiu d’atraure el gran públic de tota la província de Barcelona.

També s’ha pensat en l’animació, a banda de la Cursa dels Cambrers i n’hi haurà entreteniment per tots els gusts, mims, pallassos i activitats pels infants amb maquillatge per nens i nenes. Tota la zona del centre de la ciutat disposarà de fil musical que durant tot el dia farà més animat aquest dia festiu.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Cal recordar que la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, organitza des de fa més de deu anys la Botiga al Carrer. És l’activitat comercial, promocional i la campanya amb més ressò exterior del comerç igualadí i ja és referència i trobada ineludible per a molta gent de pràcticament tot Catalunya.

Evidentment, tot això suposa una important despesa per a l’entitat. Per aquest motiu, la condició per participar-hi és ser soci de la UBIC, que hi contribueixen amb les seves quotes. Botiga al Carrer té elevat cost de l’organització, promoció i publicitat i la UBIC és sol·licitant i responsable del correcte desenvolupament de la jornada. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d’Igualada, la UBIC ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament fins el dimecres, dia vint-i-vuit de febrer de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat. Els associats que no ho facin fins a aquesta data no hi podran participar! Per aquest motiu, es faran controls d’assistència de tots els participants.

Per a més informació, consultar la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web