Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA COMERÇ IGUALADÍ A LA CONQUISTA DE CATALUNYA

COMERÇ IGUALADÍ A LA CONQUISTA DE CATALUNYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Animació en una edició anterior
Animació en una edició anterior
Tot està a punt, perquè el dissabte, dia 3 de març, la Botiga al Carrer llueixi la seva millor gala davant de milers d’igualadins, veïns de comarca i visitants de tota Catalunya amb la seva 21ª edició. A l’hora de tancar aquesta edició, ja s’ha superat amb escreix la xifra de 100 participants. Ara només cal esperar que el temps acompanyi aquest dia tant especial per promoure Igualada i el seu comerç.

A banda de les compres de tota mena d’articles per uns preus altament competitius, la UBIC s’esforça que els clients disfrutin de la nostra ciutat i aprofitin les compres per fer agradables passejades per Igualada. Com ja vàrem comentar en les edicions anteriors, la UBIC està organitzant per primera vegada a la nostra ciutat, la 1ª Cursa dels cambrers/cambreres d’Igualada i comarca de l’Anoia. A les dotze en punt començarà aquesta cursa a la Rbla. St. Isidre i es farà en un tram de 60 metres aprox. (entre el Restaurant Munich i El Jardí). La competició pretén oferir diversió a assistents i participants. Encara que l’organització temia poca participació, cal destacar que la resposta ha segut més que satisfactòria. Fins el dilluns, dia 26 de febrer, s’han inscrit quasi 20 participants de 6 diferents establiments de restauració, Ca la Nuri, Bar la Trucha, Casa Roure, Keops/Kefren, Hotel Ciutat Igualada i Obidi’s.

La competició consisteix en recórrer 60 metres aprox. sostenint amb una mà una panera amb varis elements, una ampolla de cervesa i dues copes plenes. Els participants hauran de vestir amb el seu uniforme habitual. Està previst que a les 12,00 hores, començaran les diferents curses eliminatòries. La inscripció en la cursa es tancarà amb els primers 25 participants. Podran participar els professionals del sector, de totes les edats i sexes. N’hi haurà premis per participants i establiments des d’on provenen els concursants.

Encara hi ha temps per realitzar les inscripcions. Es podran fer fins el divendres, dia 2 de març a la UBIC, Rbla. Nova, 39, baixos, per tel/fax.: 938051419, per cc/ee.:ubic@ubic-igualada.com, o a través de la pàgina web UBIC: www.ubic-igualada.com

A banda de la Cursa dels Cambrers i hi haurà entreteniment per tots els gusts, mims i activitats pels infants amb maquillatge per nens i nenes a diferents zones de la ciutat. Cal destacar que tota la zona del centre de la ciutat disposarà de fil musical que durant tot el dia farà més animat aquest dia festiu.

No obstant això, l’apartat més important és refereix a forta publicitat orientada cap a l’exterior de la comarca amb l’objectiu d’atraure el gran públic de tota la província de Barcelona. De fet, la UBIC està detectant des de fa temps una important afluència de visitants de fora de la comarca i per aquest motiu s’han elaborat pòsters exposats als establiments associats, pancartes a les principals entrades a la ciutat, falques a les principals emissores de ràdio, anuncis a la premsa local i comarcal, més de 60.000 pasquins distribuïts per la comarca i altres zones d’atracció i, per primera vegada, una bustiada específica amb la guia comercial de la UBIC i l’anunci de la Botiga al Carrer per la zona de Baix Llobregat, des d’on arriba cada vegada més públic.

Tot això fa pensar que l’èxit d’aquesta nova edició està assegurat. Només cal esperar que el temps acompanyi aquesta activitat que és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. És l’activitat comercial, promocional i la campanya amb més ressò exterior del comerç igualadí i ja és referència i trobada ineludible per a molta gent de pràcticament tot Catalunya.

Per participar-hi s’ha de ser soci de la UBIC. La data màxima per fer inscripcions és fins el dimecres, dia vint-i-vuit de febrer, quan la UBIC ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat. Els associats que no ho facin fins a aquesta data no hi podran participar! Per aquest motiu, es faran controls d’assistència de tots els participants.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web