Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA SERVICOM 07, FIRA DEL COMERÇ

SERVICOM 07, FIRA DEL COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Servicom´07
Servicom´07
Els propers dies: 15, 16 i 17 de març, en el marc del Palau de Congressos de Fira de Barcelona, obre les seves portes SERVICOM 07, la primera fira del comerç a Catalunya, de la que us n’adjuntem el programa- invitació. Ens plau comunicar-vos que la UBIC també hi estarà present compartint l’estand que Comerç Ciutadà ha posat a disposició de les entitats que, com la nostra, en son membres.

Us recomanem que presteu atenció a la programació de les jornades sobre “La gestió de l’empresa comercial: eines i sistemes”; però molt especialment, la del dia 16 en la que, sota el títol “Fórmules de gestió i finançament d’espais urbans amb alta densitat comercial” la nostra FCC hi tindrà un rellevant paper comptant amb la participació dels representants de Granollers i de Terrassa en la taula rodona.

Només ens resta dir-vos que, atès a l’elevat interès que de cara la vostra activitat professional ofereix aquest esdeveniment, us animem a fer-hi una visita. Cas que així ho decidiu, ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència a l’estand de Comerç Ciutadà que estarà emplaçat a l’Àrea de les Institucions al Servei de l’Empresa i el Comerç, on sempre hi trobareu l’atenció de qualsevol voluntari/a membre de Comerç Ciutadà i en el que personalment us hi podrem rebre els membres de la UBIC-Igualada el dijous, dia 15, al matí.

Desitjant-vos una bona estada, us hi esperem amb il·lusió.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web