Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ASSEMBLEA GENERAL DE LA UBIC I XERRADA/COL·LOQUI DE CONSUM

ASSEMBLEA GENERAL DE LA UBIC I XERRADA/COL·LOQUI DE CONSUM

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La UBIC ha convocat l’Assemblea General Ordinària per dimarts, dia 27 de març de 2007. El lloc de la reunió serà a la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Anoia, Pl. St. Miquel, 5. L’Assemblea começarà a les 20,30 hores, la primera convocatòria i a les 21 hores, la segona convocatòria.

D’altra banda, amb l’objectiu d’informar als associats d’aspectes relacionats amb el consum, la UBIC aprofitarà el marc de l’Assemblea General Ordinària per organitzar una xerrada-col·loqui sobre els principals temes d’interès en matèria de consum, com són per exemple, els requisits dels establiments comercials, la llei de garanties o l’arbitratge de consum. Aquests temes es porten a terme, aquí a la nostra comarca, des de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal, en conveni amb l’Agència Catalana de Consum.

La xerrada/col·loqui és realitzarà immediatament desprès de l’Asseemblea General Ordinària de la UBIC (càlcul aprox. 22:00 hores.) i anirà al càrrec del sr. Jordi Puiggròs, coordinador de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web