Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES PANTALLES INFORMATIVES DE TV AL MERCAT

PANTALLES INFORMATIVES DE TV AL MERCAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Desprès del gran èxit de la campanya “Recicla’t amb nosaltres", de l’estiu passat, els responsables del Mercat i de la UBIC estan ultimant un altre projecte, totalment diferent, però, igual d’interessant i atractiu.

Mercat d´Igualada
Mercat d´Igualada
Enguany, es presenta el projecte d’instal·lació de 4 pantalles de plasma al Mercat Municipal d’Igualada. Els organitzadors es disposen a portar a terme aquesta iniciativa inèdita als mercats municipals, tot pensant que la proposta podria ser una experiència pilot de cara d’una iniciativa molt més extensa i generalitzada entre tots els municipis del nostre país. El projecte contempla la instal·lació de les pantalles professionals, amb la capacitat de funcionament en les condicions més extremes, amb canvis de temperatura i la connectivitat allargada i ininterrompuda al llarg de dia. Els objectius d’aquesta iniciativa són múltiples, des de la creació de noves iniciatives i formules de comunicació als mercats municipals, atraure el públic, desenvolupar una tasca educativa, etc.

Es preveu que el projecte d’instal·lació, que consisteix de diferents fases, finalitzi als mitjans del mes de maig, quan es farà la inauguració oficial. De moment s’ultima la fase del subministrament i instal·lació de cablatge de xarxa i senyal de vídeo i àudio utilitzant les canalitzacions existents. El sistema comptarà amb la tecnologia d’última generació i permetrà la realització de múltiples tasques.

Aquesta campanya compta amb la implicació d’Ajuntament d’Igualada, Departament de Comerç de la Generalitat i altres institucions.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web