Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES COMPRES AMB BON GUST - 700 ESMORZARS PER COMPRAR BE

COMPRES AMB BON GUST - 700 ESMORZARS PER COMPRAR BE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A partir d’aquesta setmana, la UBIC presenta una nova campanya de fidelització relacionada amb forns i passtiseries, similar a les anteriors campanyes Compres de Cine, o Compres amb Bon Gust als restaurants de la UBIC, que tant èxit van tenir entre els seus clients. En l’actual promoció, igual com als altres participen tots els associats de la UBIC. La promoció està pensada perquè no causi cap molèstia ni dificultat als comerços, ni tampoc als clients. Públic objectiu d’aquesta campanya són tots els clients de les botigues associades.

Les normes de la campanya són senzilles, amb un mínim de 5 tiquets de compra de 5 diferents sectors comercials d’establiments de la UBIC i que la suma total sigui igual o superior a 50 €, es tindrà dret a un val per esmorzar a qualsevol pastisseria o forn de la UBIC d’un import de 3 €. Els vals es podran recollir a les oficines de la UBIC, Rbla. Nova, 39, baixos d’lgualada, prèvia presentació dels justificants de compra. Els justificants de compra hauran de ser posteriors del dia 15 de juny de 2007. La promoció està limitada a cinc vals per persona. La campanya es realitzarà entre els mesos de juny i juliol o fins exhaurir existències. Els vals es podran utilitzar fins dimarts, dia 14 d’agost, en un horari entre les 10 i les 12’30 hores. N’hi ha 50 vals per establiment associat, o sigui 700 en total. En cap cas es bescanviaran els vals en efectiu. El termini d’execució de la campanya és des de juny fins el juliol, o fins a l’acabament dels vals.

La UBIC ja està realitzant una potent campanya publicitaria, repartint per totes les llars d’Igualada triptics de butxaca de tots els comerços associats distribuïts pels sectors per tal que els clients sapiguen on poden aconseguir tiquets valids. D’altra banda, també n’hi ha la relació de forns i pastisseries participants per saber on es podràn bescanviar els vals d’esmorzar. Tots els associats exposaràn als seus aparadors pòsters identificatius per tal de promoure la campanya i per tal de facilitar als clients la identificació dels comerços participants. Es farà distribució i col·locació de 30 plòters als monòlits de la UBIC repartits per la ciutat. Finalment, es faran insercions dels anuncis a la premsa i altres mitjans de comunicació comarcals.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web