Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES REUNIÓ DE LA FCC A IGUALADA

REUNIÓ DE LA FCC A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

L’última reunió del Patronat de la FUNDACIÓ COMERÇ CIUTADÀ va tenir lloc a Igualada el passat dimarts dia 19 de juny de 2007.

Aviat farà cinc anys que, en una primera trobada entre diferentes entitats, se sembràva la llavor del que avui és Comerç Ciutadà. El procés de maduració de la idea inicial vers la consolidació del projecte esdevingué necessariament llarg, doncs es va entendre que calia procedir de forma minuciosa i acurada a l’hora de posar en comú tots aquells aspectes que li haurien de donar un valor propi i diferenciador entremig del panorama associatiu del país, alhora que d’engrescar en un comú objectiu.

Pel setembre de 2004, el treball realitzat amb l’esforç de tots, donava com a fruit la constitució de la Fundació Comerç Ciutadà.

Actualment, la FCC es troba en un moment cabdal del seu futur, coincidint en el temps alguns factors determinants que ho justifiquen.

En el darrer patronat celebrat a Igualada, entre diferents punts del ordre del dia ha destacat sobretot el debat i s’ha tornat a posar de manifest que, el desenvolupament del projecte de fidelització n’és l’exemple més clar. Recordem que la UBIC forma part de la comissió de desenvolupament del projecte. El procés de gestació del projecte de pagament de compres i de fidelització de clients, es troba en un moment “clau”.

Entre tots, els integrants han estat capaços de transformar l’idea original per bé d’adaptar-la al que en el transcurs d’aquest llarg procés s’ha configurat com a veritable objectiu comú. Això no ha estat gens fàcil però, si finalment s’ha aconseguit “enterrar” el primer projecte (d’eina), ho ha estat mercès a una demostrada i col·lectiva capacitat d’entesa.

Ara n’hi ha una, probablement, única oportunitat, doncs, s’ha establert una relació a l’alçada del que es precisa amb una entitat d’estalvi molt potent, capacitada i alhora predisposada per a oferir el que realment es necessita.

D’una banda, la Generalitat – Departament de Comerç, ha transmes d’una manera clara i directe que, la FCC esdevé un reconegut interlocutor amb aquesta administració, amb igualtat de consideració en relació a d’altres ens representatius del sector existents amb anterioritat i que s’espera de la FCC l’aportació d’idees i coneixements que puguin contribuir al desenvolupament del model comercial que tots defensem. També es demana a la FCC un esforç per créixer, tant en nombre com en la qualitat de la seva base associativa i per aportar coneixement i treball a partir dels recursos professionals i tècnics adscrits.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web