Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA ES PREPARA UNA VEGADA MÉS PER L´ESDEVENIMENT COMERCIAL QUE ATRAU GENT DE TOT CATALUNYA

IGUALADA ES PREPARA UNA VEGADA MÉS PER L´ESDEVENIMENT COMERCIAL QUE ATRAU GENT DE TOT CATALUNYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El dissabte 1 de setembre es celebrarà la 22ª Edició de la BOTIGA AL CARRER i ja està a punt l’activitat que marca el final de les rebaixes d’estiu, i que és una de jornades més multitudinàries d’Igualada, població de Catalunya amb una excel·lent oferta comercial que va des de outlets a botigues de qualitat.

Els dos esdeveniments comercials (estiu i hivern) per excel·lència de la capital de l’Anoia van començar fa més de deu anys per la iniciativa d’uns pocs comerciants que volien rematar la temporada de rebaixes. Ara, a punt per la 22ª edició, La Botiga al Carrer s’ha convertit en l’esdeveniment més important tan pels comerciants com pels ciutadans de la comarca i de tot Catalunya.

La Botiga al Carrer ofereix la oportunitat de comprar productes de la temporada vigent a uns preus realment atractius, a més de passar un dia passejant i gaudint de l’hospitalitat d’Igualada.

A banda de la compra de tota mena d’articles, la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada (UBIC) prepara una sèrie d’activitats per fer que la jornada "d’anar de compres" es converteixi en un dia especial on la gent pugui gaudir d’activitats lúdiques i refrescants.

Amb el lema Refresca’t, els carrers de la zona cèntrica de la ciutat, que estaran tancats al trànsit rodat per l’ocasió, acolliran entre 120 i 140 comerços que posaran una parada o bé justa davant del seu establiment o bé, si són d’una altra zona comercial, en un dels carrers i places més cèntrics de la ciutat.

Per refrescar tothom qui decideixi passa el dia de compres a Igualada, la UBIC està preparant activitats paral·leles que faran passar la calor dels visitants. Durant tot el matí, cinc xanquers s’encarregaran de vaporitzar amb aigua a tothom qui estigui acalorat.

A la tarda, tothom qui ho vulgui podrà refrescar-se menjant talls de síndria que es repartiran a diferents places del centre: la plaça de cal Font, la plaça de la Creu, la plaça de l’Ajuntament, la plaça de Pius XII i la Rambla de Sant Isidre.

Els deu anys d’història d’aquesta activitat comercial i promocional, avalen l’èxit de l’esdeveniment que edició rere edició congrega més gent de la comarca de l’Anoia, de les comarques del voltant i de Barcelona ciutat i rodalies.

Més sobre la UBIC

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada va ser una de les primeres associacions que va organitzar La Botiga al Carrer, activitat que s’ha anat estenent poc a poc a altres poblacions de Catalunya.

La UBIC és una entitat sense ànim de lucre i és l’associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants que tinguin un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes. La UBIC té un calendari permanent d’activitats per promoure el comerç de la ciutat a través d’actes festius populars.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web