Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


TARGETA SOCIS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Targeta socis
Targeta socis
En un constant afany d’ampliar les seves prestacions, avantatges i serveis, la UBIC busca noves formules de facilitar la gestió i el dia a dia del nostre comerç.

La targeta que l’entitat presenta té com l’objectiu dos coses. En primer lloc, agrair la fidelitat dels seus associats, creant un element identificatiu i de símbol de pertinença a un grup col·lectiu, dinàmic i aglutinador del comerç de la ciutat i per tant, a un grup de pressió econòmica i social important, de quasi 400 establiments.

D’altra banda i tal com hem dit abans, la UBIC ofereix als seus associats una amplia gamma d’avantatges, dividits en tres àrees, serveis gratuïts, serveis amb descomptes i serveis amb tarifes i/o condicions especials. No cal dir que l’entitat, està treballant cada dia per ampliar aquestes avantatges, sempre d’acord amb les necessitats dels seus comerciants. En efecte, són cada cop més les empreses amb les que la UBIC ha firmat algun conveni, o acord de col·laboració i que estan interessats a oferir els seus productes als seus associats amb unes condicions especials.

Per poder accedir a aquest univers d’avantatges, a partir d’ara serà imprescindible acreditar-se com soci amb la nova targeta, juntament amb el DNI, a les empreses proveïdores.

Les targetes tindran la vigència d’un any i són propietat de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, que es reserva el dret d’anul·lar la seva validesa, degut a la pèrdua de la condició de ser soci de l’entitat. En cas de la pèrdua o robatori de la targeta, cal comunicar a la UBIC, o al tel. 938051419.

Com que el nostre objectiu és fomentar l’ús de la targeta, properament iniciarem un Butlletí Intern que sortirà periòdicament i a on l’entitat anira informant dels serveis disponibles als socis de l’entitat, entre d’altres informacions.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web