Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DISSABTE COMENÇA LA CAMPANYA DE NADAL A IGUALADA

AQUEST DISSABTE COMENÇA LA CAMPANYA DE NADAL A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell de la Campanya de Nadal de 2007
Aquest dissabte, la Rambla Sant Isidre d’Igualada serà l’escenari per donar el tret de sortida de la Campanya de Nadal d’enguany. Tal i com ja s’havia anunciat, la UBIC ha escollit per la campanya comercial per excel·lència, un eslògan que té com objectiu tornar a les tradicions i aposta per recrear un ambient festiu, alegre i sobretot de casa nostra, d’Igualada i de Catalunya. “Aquest Any, Nadal a Igualada” és el títol que s’anirà repetint al llarg d’un mes a diferents mitjans de comunicació, als carrers i comerços de la nostra ciutat.

Recordem que pel motiu de promocionar la Campanya de Nadal, els comerciants d’Igualada han realitzat una figura de Camell amb les mides reals que anirà visitant diferentes zones comercials de la ciutat i brindarà l’oportunitat a tots els infants que portin els vals UBIC de fer una foto gratuïta sobre el camell, realitzada per establiments de fotografía asociats a l’entitat.

La dinàmica de la promoció és molt senzilla. A l’hora de realizar qualsevol compra als comerços associats de la UBIC, cal demanar els vals UBIC que serveixen tant pel sorteig de quatre viatges per a dues persones a Tunísia, amb l’excursió sobre camell inclosa, com per pujar al Camell de la UBIC i fer-se una foto. La figura anirà acompanyada amb els personatges típics, tot intentant fomentar la imaginació de petits i grans. No obstant per motius de la seguretat es permetrà pujar només als infants fins als 12 anys.

Un cop fetes les fotos, els fotògrafs entregaràn els vals per poder recollir les fotografíes gratuïtes als seus establiments comercials. Com ja s’ha mencionat anteriorment, aquest dissabte el Camell estarà exposat a la Rambla, entre 18 i 20 hores. Els llocs i els horaris dels altres dissabtes ja s’aniran informant oportunament pels mitjans locals.

La iniciativa de la UBIC ha despertat curiositat entre el públic i alguns mitjans de comunicació. Esperem que aquesta iniciativa inèdita torni a posar Igualada i la comarca, una altra vegada, a les portades dels principals mitjans de comunicació nacionals.

La campanya de comunicació, publicitat i propaganda que la UBIC ha preparat serà també molt forta. Les campanyes radiofòniques, anuncis, notes de premsa i màrqueting directe han d’aconseguir portar visitants de fora de la comarca.

Més informació de la campanya poden trovar-la a la pàgina web de la UBIC: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web