Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC FIRMA UN NOU CONVENI AMB LA GEPEAC-CONSULTORIA ALIMENTÀRIA

LA UBIC FIRMA UN NOU CONVENI AMB LA GEPEAC-CONSULTORIA ALIMENTÀRIA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El moment de la firma del conveni
El moment de la firma del conveni
La UBIC i GEPEAC, l’empresa de consultoria alimentària, han signat el dilluns passat un conveni de col·laboració a través del qual tots els associats de l’entitat igualadina poden disposar d’una oferta de GEPEAC, l’empresa de consultoria alimentària, adaptada al sector comercial. A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment (targeta socis UBIC) la seva pertinença al col·lectiu. Els socis de la UBIC es podran beneficiar dels avantatges i descomptes exclusius i molt importants.

Per tal de garantir que els productes elaborats i distribuïts no representen un risc per a la salut, TOTES les empreses del sector alimentari, com de l’àmbit alimentari (forns, parades del mercat, restaurants, pastisseries, fruiteries, etc.) han de disposar de mètodes d’autocontrol crític. D’altra banda, els treballadors d’aquests sectors i àmbits també estan obligats a disposar de la formació per a manipuladors d’aliments. La UBIC recorda que es tracta d’una Llei d’obligat compliment.

Segons el conveni, GEPEAC oferirà diferents serveis als socis de la UBIC, com ara:

PACS DE MÈTODES D’AUTOCONTROL I FORMACIÓ PER ALS MANIPULADORS D’ALIMENTS (adequats, segons la tipologia dels establiments)

TRAMITACIÓ I ADEQUACIÓ A LA LLEI IIAA

REALITZACIÓ D’AVALUACIÓ AMBIENTAL O CERTIFICATS D’ADEQUACIÓ

ASSESSORAMENT TÈCNIC I LEGAL

IMPLANTACIÓ DE NORMES ISO

LA FORMACIÓ A LA CARTA

L’empresa GEPEAC ofereix als associats de la UBIC uns descomptes fins a 30% aplicats als serveis descrits.

Un dels objectius de la UBIC és de promoure accions per impulsar i millorar la gestió dels seus associats. Per aquest motiu l’entitat disposa d’una àmplia bossa de serveis i avantatges exclusius pel seu col·lectiu dels associats. Aquestes condicions s’estan ampliant i adaptant contínuament.

El conveni ho han firmat el sr. Jordi Martínez i Seuba, vice-president de l’entitat, per part de la UBIC i la Sra. Thaïs Busqué i Sra. Elsa Vives, representants legals de GEPEAC.

La UBIC anima a tots els associats d’aprofitar-se d’aquestes condicions i a demanar més informació dels serveis de l’empresa GEPEAC, sense cap compromís.

Per a més detalls, cal consultar la pàgina www.ubic-igualada.com (apartat dels convenis-CONVENI GEPEAC), trucar a la UBIC (938 051 419) o, directament a GEPEAC (938 045 057).


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web