Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UBIC I ALIANÇA

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UBIC I ALIANÇA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada i Aliança han firmat un acord de col·laboració, oferint als associats de la UBIC la possibilitat de beneficiar-se d’un descompte de fins el 42 % sobre el preu dels productes d’Aliança. L’acordes es va firmar a la seu de la UBIC a Igualada, el 22 de maig de 2006, per part de Jaume Montells i Bravo, en nom de Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada i de José Manuel Martínez Vázquez , en nom de Aliança.

Segon les clàusules de l’acord, Aliança posa a disposició dels socis de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada entre d’altres serveis, el PLA COMPLET + PLA DENTAL + INDEMNITZACIÓ DE 30 € PER DIA D’HOSPITALITZACIÓ. A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu. Aquesta promoció és extensible a familiars de primer grau, sempre i quan el titular del acreditatiu socis sigui el prenedor de la pòlissa, i s’assegurin tots en la mateixa pòlissa.

Tots els associats interessats per aquest conveni es poden adreçar a la UBIC, Rbla. Nova, 39, baixos, al tel. 938 051 419 o a la pàgina WEB de l’entitat: www.ubic-igualada.com .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web