Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES EL DISSABTE PASSAT, LA UBIC VA “PASSEJAR” EL CAMELL PER IGUALADA

EL DISSABTE PASSAT, LA UBIC VA “PASSEJAR” EL CAMELL PER IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El Camell a la Rambla
El Camell a la Rambla
El dissabte passat, la Rambla Sant Isidre d’Igualada va ser l’escenari amb qui es va donar el tret de sortida de la Campanya de Nadal d’enguany, que la UBIC està portant a terme. Tal i com ja s’havia anunciat, l’entitat comercial igualadina ha escollit per la campanya per excel·lència, un eslògan que té com objectiu tornar a les tradicions i aposta per recrear un ambient festiu, alegre i sobretot de casa nostra, d’Igualada i de Catalunya. “Aquest Any, Nadal a Igualada” és el títol que s’està repetint al llarg d’aquest mes a diferents mitjans de comunicació, als carrers i comerços de la nostra ciutat.

I amb aquest motiu els Igualadins i visitants van tenir la possibilitat d’observar i disfrutar del impresionant Camell de les mides reals, acompanyat d’un pastoret. L’escenogràfia que va montar la UBIC va estar exposada durant dues hores a la Rambla principal de la nostra ciutat que estaba tancada per al trànsit. Només d’il·luminar-se amb els focos per realizar les fotos, es van començar a formar cues de nens i nenes que esperaven il·lusionats que s’els fès una foto sobre el camell, realitzada de manera gratuïta i amb la gentilesa de la UBIC. Durant aquest temps, es calcula que hi van pujar quasi 200 infants, des dels més menuts, acompanyats amb els seus pares, fins els més grans de 12 anys. Tots aquest nens i nenes poden buscar les seves fotogràfies gratuïtes al Foto Argent, del c/Argent, 12, presentant els resguard que s’els va entregar el dissabte.

Com que l’objectiu és de visitar el màxim de les zones comerials posibles, el proper dissabte el Camell hi será a la Pl. de Cal Font, també des de les 18 hores fins a les 20 hores. La UBIC convida a tots els infants que s’acostin a la Plaça per veure aquest Camell i fer-se una foto gratuïta sobre ell.

El Camell en la plena actuació
El Camell en la plena actuació

D’altra banda aquesta semana s’acabaràn de repartir entre els comerços associts els vals per participar en el sorteig de quatre viatges per a dues persones a Tunísia, amb l’excursió sobre camell inclosa. Recordem que a l’hora de realizar qualsevol compra als comerços associats de la UBIC, cal demanar els vals UBIC que serveixen tant pel sorteig, com per pujar al Camell de la UBIC i fer-se una foto.

Més informació de la campanya poden trobar-la a la pàgina web de la UBIC: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web