Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CAMPANYA DE NADAL DE LA UBIC A TOTA MARXA

CAMPANYA DE NADAL DE LA UBIC A TOTA MARXA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El Camell a la Plaça de Cal Font
El Camell a la Plaça de Cal Font
En la segona setmana de la seva passejada per Igualada, el Camell de la UBIC va visitar la Plaça de Cal Font. Malgrat el fred intens, la pluja i fins i tot la nevada intermitent (a diferència de la setmana anterior quan feia bon temps), centenars dels infants van tenir la possibilitat d’observar i pujar al Camell. Tots ells podran recollir les seves fotos totalment gratis al Beutler Fotografia, Av. Pau Casals, 42 presentant els resguards que s’els va entregar el dissabte amb la gentilesa de la UBIC i dins la campanya “Aquest any, Nadal a Igualada”.

El mal temps no ser l’únic entrebanc del Camell. “Passejant” fins a la Plaça de Cal Font, s’li va trencar una pota, o millor dir una roda de la plataforma sobre la que s’estava desplaçant. Encara així i amb una mica de retràs, va arribar sa i estalvi al lloc indicat a fer delícia als infants.

L’impressionant Camell de mides reals, evidentment, continuarà la seva passejada per Igualada i per les seves principals zones comercials. El proper dissabte el Camell hi serà al Mercat de la Masuca des de les 11 i fins a les 13 hores al matí i a la Pl. de Pius XII a la tarda, des de les 18 hores fins a les 20 hores. La UBIC convida a tots els infants que s’acostin per veure aquest Camell i fer-se una foto gratuïta sobre ell.

D’altra banda, la UBIC i els seus establiments comercials ja han distribuït més de 100.000 vals per participar en el sorteig de quatre viatges per a dues persones a Tunísia, amb l’excursió sobre camell inclòs. Recordem que a l’hora de realitzar qualsevol compra als comerços associats de la UBIC, cal demanar els vals UBIC que serveixen tant pel sorteig, com per pujar al Camell de la UBIC i fer-se una foto.

Els responsables de l’entitat comercial igualadina destaquen el bon ritme de les compres nadalenques, que van incrementant amb el pas dels dies. Aquest cap de setmana, el dissabte i al diumenge quan es va poder obrir ja es notaven aglomeracions del públic, tant als aparcaments, com als comerços. Encara que els comerciants han preparat bé la campanya, es recomana no deixar les compres per l’últim moment, per tal d’evitar cues i que no es puguin trobar els productes desitjats.

Més informació de la campanya poden trobar-la a la pàgina web de la UBIC: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web