Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC FELICITA ALS IGUALADINS I IGUALADINES LES FESTES AMB LA TRADICIONAL NADALA DE LA CAMPANYA

LA UBIC FELICITA ALS IGUALADINS I IGUALADINES LES FESTES AMB LA TRADICIONAL NADALA DE LA CAMPANYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Nadala de la UBIC´07
Nadala de la UBIC´07
Per cinquè any consecutiu, la UBIC ha enviat a totes les llars d’Igualada la felicitació de les properes festes en forma d’una postal de Nadal, que té com a imatge principal el dibuix guanyador de la popular campanya "Dibuixa la teva ciutat". L’altra cara de la postal la formen els dibuixos dels guanyadors per cursos d’aquesta tradicional i participativa campanya de l’entitat.

El guanyador del concurs "DIBUIXA LA TEVA CIUTAT" i la imatge de la postal de la UBIC de 2007 és Jordi Pérez, alumne de P4 del Col·legi Maristes. Els altres guanyadors per cursos són:

ANDREA CAMPILLO - 6e Primària, Col·legi Maristes

AROA CAPARRÓS – 5e Primària, CEIP Garcia Fossas

ELOI PALLARÉS - 4t Primària, CEIP Ramon Castelltort

OSAMA MHAERO - 3r Primària, Col·legi Sant Josep

MARITA FLORES - 2n Primària, CEIP Emili Vallès

TON CORTIELLA - 1r Primària, Col·legi Monalco

CLARA GONZÁLEZ - Ed. Infantil 5 anys, Col·legi Mare del Diví Pastor

OLAU CANTERO - Ed. Infantil 3 anys, CEIP Ramon Castelltort

Com cada any, els organitzadors i la comissió estaven debatent fins l’últim moment per escollir el millor dibuix i al seu temps la postal per la campanya de Nadal. Cada vegada que semblava que s’arribava a una decisió, es tornava a votar de nou. Entre els més de noranta petits artistes hi havia molts que podien optar per al primer premi.

Desprès de les vacances de Nadal, la UBIC tornarà els dibuixos i obsequiarà a tots els alumnes que tenien els seus quadres exposats als establiments associats. De moment, no obstant, tothom té l’oportunitat d’admirar aquestes petites obres d’art exposades pels diferents establiments comercials de la UBIC.

"Dibuixa la Teva Ciutat" és una campanya promocional que s’organitza per cinquè any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de desembre. És una cita ineludible pels alumnes de la nostra ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacte que provoca "Dibuixa la Teva Ciutat" de la UBIC no té comparació. Els responsables creuen que aquesta promoció demostra d’una manera perfecta la tasca social i la vinculació del comerç de casa nostra amb la ciutat i molt especialment amb una part de la població, tant important per a tothom, com són els nens i nenes de les escoles igualadines. Els alumnes de les escoles d’Igualada dibuixen la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos són assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Per segon any consecutiu, els organitzadors poden presumir que hi van participar totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat, dotze en total: CEIP Emili Vallès, CEIP P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, CEIP Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i CEIP Garcia Fossas.

Més informació a la pàgina web: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web