Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES 87.657 -EL NÚMERO GUANYADOR DEL SORTEIG DE NADAL DE LA UBIC!

87.657 -EL NÚMERO GUANYADOR DEL SORTEIG DE NADAL DE LA UBIC!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

87.657 , és el numero guanyador del Sorteig de Nadal de la UBIC. La UBIC recorda que les butlletes premiades han de coincidir amb el número del 1er. Premi del sorteig de la Loteria Nacional “el Nen” que es va anunciar el dia 6 de gener. Això vol dir que tots els propietaris de les butlletes amb el número 87.657 , independentment del color, són els guanyadors d’un viatge per a dues persones a Tunísia, amb l’excursió sobre camell inclòs.

Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419 com a màxim fins dimecres 31/01/08, abans de les 21h. En cap cas el premi quedarà desert. Si no es presentessin les butlletes guanyadores en la data indicada, es lliuraran els premis als portadors de les butlletes amb els números immediatament superiors entre butlletes coincidents amb color, i així successivament, presentades fins el 08/02/08.

Els següents establiments van repartir les butlletes guanyadores:

RESTAURANT CAL BLE, RBLA. ST. ISIDRE, 31-33 (BUTLLETA VERMELLA)

ROSICH JOIERS, ST. MAGÍ 22 (BUTLLETA VERDA)

BASAR ROSA, ST. MIQUEL, 1 (STA. MARGARIDA DE MONTBUI), (BUTLLETA BLAVA)

BACALLANERIA ZAPATA, MERCAT DE LA MASUCA, PARADA 127-132 (B. GROGA)

Cartell de la Campanya de Nadal de 2007
Aquest dissabte, dia 5 de gener, amb els ciutadans que ultimaven les compres finals pel dia de Reis, es va acabar, doncs, la Campanya de Nadal 2007/8. La Plaça de la Creu va ser a la tarda la cloenda de les activitats d’animació organitzades per la UBIC, amb el Camell inclòs Els últims infants van tenir l’oportunitat de fer-se la foto de record amb la gentilesa de la UBIC, mentre esperaven la Cavalcada.

D’aquesta manera, el Camell de la UBIC s’ha comiat dels infants d’Igualada, almenys per aquesta temporada. Es calcula que al final són més de 1.000 infants als que la UBIC els va regalar la foto amb el Camell. La valoració final de la promoció és molt positiva. Inclòs els organitzadors estan agradablement sorpresos de l’acolliment d’aquesta iniciativa i el ressò aconseguit als mitjans de comunicació, fins i tot fora de les fronteres de la comarca de l’Anoia. L’entitat d’altra banda, vol agrair la col·laboració desinteressada dels associats de la UBIC, Ferreteria Soledat i Calvet Xiulets.

A la víspera de la Cavalcada de Reis del vespre del dissabte, els comerços d’Igualada han tancat les portes fins dilluns per poder fer merescut descans i preparar-se per les Rebaixes d’Hivern que comencen el dilluns, dia 7 de gener. La Campanya d’enguany ha segut molt desigual i diferent de totes les previsions. En tot cas, encara que no hagi segut sense penes ni glòries, els resultats en general són lleugerament millors que els de l’any anterior. En tot cas, en els propers dies, ja es disposarà de dades més complertes.

Ø REBAIXES D’HIVERN 2008

D’altra banda, el dilluns, dia 7 de gener comencen les rebaixes d’hivern i duraran fins el 6 de març, ambdós inclosos. Per tant, el diumenge, dia 14 de gener, els establiments comercials de Catalunya poder obrir al públic. Encara que la UBIC preveu una bona campanya, l’entitat confirma que des del seu parer la Normativa Reguladora de les Rebaixes Estacionals, hauria d’escurçar el període de rebaixes i retardar el seu inici. El llarg període de rebaixes pot ser també, un dels motius inflacionistes, tal i com apunta la Fundació Comerç Ciutadà.

Més informació a la pàgina web de la UBIC: www.ubic-igualada.com


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web