Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES APAREIX, FINS EL DIA 16 DE GENER, NOMÉS UN GUANYADOR DEL SORTEIG DE LA UBIC

APAREIX, FINS EL DIA 16 DE GENER, NOMÉS UN GUANYADOR DEL SORTEIG DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell de la Campanya de Nadal de 2007
Fins el dimecres, dia 16 de gener, s’ha presentat només un guanyador amb la butlleta del número 87.657 , el numero guanyador del Sorteig de Nadal de la UBIC. Les butlletes premiades han de coincidir amb el número del 1er. Premi del sorteig de la Loteria Nacional “el Nen” i tots els propietaris de les butlletes amb aquest número, independentment del color, són els guanyadors d’un magnífic viatge per a dues persones a Tunísia.

La primera butlleta presentada ha segut de color blau i va ser lliurada per la botiga Basar Rosa, c/St. Miquel, 1 de Sta. Margarida de Montbui als afortunats guanyadors, Maria Antonia Morillas Dominguez i Nicanor Berrocal Soriano de Vilanova del Camí.

Aquesta parella es va assabentar de seguida de la seva sort, perquè seguien el Sorteig del “Nen” per la televisió, amb les butlletes de la UBIC a les mans.

Com que encara falten tres colors, el vermell, el verd i el groc de la butlleta 87.657 , la UBIC recorda a tots els participants que comprovin les seves butlletes. Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419 com a màxim fins dijous 31/1/08, abans de les 21h. Si no es presentessin les butlletes guanyadores en la data indicada, es lliuraran els premis corresponents als portadors de les butlletes amb el número immediatament superior entre butlletes coincidents amb color, (87.657 ) i així successivament.

Per ajudar als clients, la UBIC recomana a tots els ciutadans que guardin les butlletes, encara que siguin superiors al número premiat. També s’informa dels establiments que van repartir les butlletes guanyadores restants:

RESTAURANT CAL BLE, RBLA. ST. ISIDRE, 31-33 (BUTLLETA VERMELLA)

ROSICH JOIERS, ST. MAGÍ 22 (BUTLLETA VERDA)

BACALLANERIA ZAPATA, MERCAT DE LA MASUCA, PARADA 127-132 (B. GROGA)


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web