Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES POC A POC, APAREIXEN MÉS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA UBIC

POC A POC, APAREIXEN MÉS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell de la Campanya de Nadal de 2007
El dilluns, dia 22 de gener, s’ha presentat un guanyador més amb la butlleta del número 87.657, el numero guanyador del Sorteig de Nadal de la UBIC. Aquesta butlleta premiada coincideix amb el número del 1er. Premi del sorteig de la Loteria Nacional “el Nen”i com els altres propietaris de les butlletes amb aquest número, independentment del color, són els guanyadors d’un magnífic viatge per a dues persones a Tunísia.

La butlleta presentada és de color groc i es va adquirir al Mercat de la Masuca, concretament, a la botiga Bacallaneria Zapata. Els afortunats guanyadors són Maria Teresa Miquel Quintana i Isidre Surroca Llucià, de La Pobla de Claramunt.

A vuit dies abans que s’acabi el plaç marcat a les bases, encara falten dos colors, el vermell i el verd de la butlleta 87.657. Per aquest motiu, la UBIC recorda a tots els participants que comprovin les seves butlletes. Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419 com a màxim fins dijous 31/1/08, abans de les 21h. Si no es presentessin les butlletes guanyadores en la data indicada, es lliuraran els premis corresponents als portadors de les butlletes amb el número immediatament superior entre butlletes coincidents amb color, (87.657 ) i així successivament.

Per ajudar als clients, la UBIC recomana a tots els ciutadans que guardin les butlletes, encara que siguin superiors al número premiat. També s’informa dels establiments que van repartir les butlletes guanyadores restants:

RESTAURANT CAL BLE, RBLA. ST. ISIDRE, 31-33 (BUTLLETA VERMELLA)

ROSICH JOIERS, ST. MAGÍ 22 (BUTLLETA VERDA)


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web