Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ENCARA FALTEN DOS GUANYADORS DEL SORTEIG DE NADAL DE LA UBIC

ENCARA FALTEN DOS GUANYADORS DEL SORTEIG DE NADAL DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell de la Campanya de Nadal de 2007
A només dos dies abans del final del plaç donat perquè es presentin els números guanyadors del Sorteig de Nadal de la UBIC, falten encara dos butlletes més del número 87.657 , d el color vermell i verd. Recordem que aquestes dues butlletes vàren ser entregades pel Restaurant Cal Ble, Rbla. St. Isidre, 31-33 (butlleta vermella) i pel Rosich Joiers, St. Magí 22 (butlleta verda). Les butlletes premiades coincideix amb el número del 1er. Premi del sorteig de la Loteria Nacional “el Nen”i com els altres propietaris de les butlletes blava i groga amb aquest número que ja s’han presentat, són els guanyadors d’un magnífic viatge per a dues persones a Tunísia.

Si no es presentessin les butlletes guanyadores fins el divendres, dia 31 de gener, es lliuraran els premis corresponents als portadors de les butlletes amb el número immediatament superior entre butlletes coincidents amb color, (87.657 ) i així successivament, presentades fins el 8 de febrer .

Per aquest motiu, la UBIC recorda i recomana a tots els participants que guardin i que comprovin les seves butlletes, encara que siguin superiors al número premiat Els/les guanyadors/es s’hauran de posar en contacte amb la UBIC personalment o per telèfon al 938 051 419.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web