Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA JORNADA PIMESTIC A L´ANOIA, O COM APLICAR TECNOLOGIA I MILLORAR EL NEGOCI

JORNADA PIMESTIC A L´ANOIA, O COM APLICAR TECNOLOGIA I MILLORAR EL NEGOCI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) conviden a participar en la jornada PIMESTIC que tindrà lloc el dijous 14 de febrer de 2008 , de 12.00 a 16.00 h , a l’hotel Ciutat Igualada (passeig Mossèn Verdaguer, 167, d’Igualada).


L’objectiu de la jornada és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci a través d’exemples reals a partir d’un format innovador i participatiu , per tal que els assistents pugueu intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el nou servei d’orientació de les pimes en l’ús de les tecnologies digitals, i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per poder ser més competitives.


La jornada PIMESTIC està dirigida a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses , com a comerciants en general.

Per assistir-hi és imprescindible emplenar el formulari o bé trucar per telèfon al 902 17 06 65. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Tots els assistents rebran material divulgatiu d’interès per al negoci.


La jornada PIMESTIC s’emmarca dins el Pla del mateix nom que promouen conjuntament la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Generalitat de Catalunya per fomentar la implantació i l’ús de les TIC a les empreses catalanes, i al mateix temps millorar l’empresa.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web