Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC ENTREGA EL PRIMER PREMI-REGAL A LA GUANYADORA DE LA CAMPANYA “DIBUIXA LA TEVA CIUTAT”

LA UBIC ENTREGA EL PRIMER PREMI-REGAL A LA GUANYADORA DE LA CAMPANYA “DIBUIXA LA TEVA CIUTAT”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dimecres, la UBIC va entregar el primer premi-regal al flamant guanyador absolut de la tradicional campanya de l’entitat, “Dibuixa la teva ciutat”. Com ja es va avançar és tracta de Jordi Pérez, alumne de P4 del Col·legi Maristes.

El petit Jordi va estar acompanyat amb els seus pares i amb el seu germà Ferran. Estava molt tranquil i feia l’impresió que no es donava compte de la fita aconseguïda fins el moment que s’li va entregar el premi-regal, que en aquest cas va ser una moto eléctrica. Aleshores es va posar molt content i va prometre que l’any vinent tornarà a participar, junt amb el seu germà que enguany també hi va tenir el seu dibuix exposat en una botiga. De fet, el petit Jordi va descubrir que va intentar “copiar” el dibuix del seu germà i d’aquesta manera va realizar una interpretació lliure de la Plaça de l’Ajuntament.

Recordem que "Dibuixa la Teva Ciutat" és una campanya promocional que es va organitzar per quart any consecutiu, amb la participación de més de tres mil alumnes. És una cita ineludible pels alumnes de la nostra ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacte que provoca "Dibuixa la Teva Ciutat" de la UBIC no té comparació.

Durant tots aquests anys s’han pogut veure les petites grans obres artístiques de centenars d’alumnes de diferents edats i països, però sempre amb la mateixa il·lusió per participar en una activitat vinculada amb la seva ciutat.

De cara de l’any vinent, els organitzadors volen introduïr alguns elements nous per tal de animar més encara la participación dels alumnes.

Enguany, i per segona vegada hi van participar totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i Ceip Garcia Fossas.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web