Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 1 DE MARÇ, LA BOTIGA AL CARRER DE L’HIVERN

1 DE MARÇ, LA BOTIGA AL CARRER DE L’HIVERN

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge d´una cursa anterior
Arran les multiples trucades per part del públic de tota Catalunya, demanant l’informació de la data de l’esdeveniment, la UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 1 de març, l’entitat està preparant la 23à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Com sempre i com un valor afegit, l’organització prepara moltes activitats paral·leles de les quals destaquem:

-La Cursa dels cambrers/cambreres d’Igualada i comarca de l’Anoia de la que enguany será la segona edició i es pretèn que aquesta cursa es converteixi en un esdeveniment tradicional. La Cursa és fara a la Rbla. St. Isidre en un tram de 60 metres aprox. (entre el Restaurant Munich i El Jardí). L’any passat la cursa va despertar molt interès i va oferir diversió als assistents i participants. Hi van participar quassi 20 competidors dels següents establiments de restauració: Ca la Nuri, Bar la Trucha, Casa Roure, Keops/Kefren, Hotel Ciutat Igualada i Obidi’s.

La competició consisteix en recórrer 60 metres aprox. sostenint amb una mà una panera amb varis elements, (dues ampolles de cervesa i dues copes). Els participants hauran de vestir amb el seu uniforme habitual. Està previst que a les 12,00 hores, començin les diferents curses eliminatòries, en el cas que hi hagin més de 5 participants. La inscripció en la cursa es tancarà amb els primers 25 participants. Podran participar els professionals del sector, de totes les edats i sexes. N’hi haurà premis per participants i establiments des d’on provenen els concursants.

Les inscripcions es podran fer fins el divendres, dia 29 de febrer a la UBIC, c/La Torre 5, per tel.: 938051419, per fax: 938068801, per cc/ee.:ubic@ubic-igualada.com, o a través de la pàgina web UBIC: www.ubic-igualada.com

-D’altra banda, la UBIC coordina conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada i l’Igualada Hoquei Club una sèrie d’activitats relacionades amb la Copa del Rei de l’Hoquei Patins. Amb aquest motiu a la Plaça de Cal Font s’instal·larà una impresionant pista d’Hoquei on durant tot el dia es realitzaràn les següents activitats:

Al matí hi haurà l’escola de patinatge artístic i escola d’entrenament d´hoquei patins amb la possibilitat de probar-ho i practicar-ho sota la supervisió de monitors i entrenadors i amb el llogur gratuït de patins.

A la tarda la UBIC organitza Copa Igualada Comerç, un torneig entre els equips de nois participants. Immediatament desprès n’hi haurà sorteig de 10 patins entre tots els participants que anteriorment hagin provat de patinar.

Al marge d’activitats de l’hoquei a la Pl. de l’Ajuntament n’hi haurà una exhibició de Skateboard i BMX i a la Pl. de la Creu exposició de Bonsai durant tot el dia.

Per arodonir la jornada l’entitat igualadina prepara animació i maquillatge infantil en diferentes zones comercials durant tot el dia.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web