Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA TOT A PUNT PER LA BOTIGA AL CARRER DEL DISSABTE

TOT A PUNT PER LA BOTIGA AL CARRER DEL DISSABTE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Roda de prensa
Amb el motiu de la presentació de la propera edició de la Botiga la Carrer, la UBIC IGUALADA COMERÇ va realitzar el passat dilluns, dia 25 de febrer a la seva seu, una roda de premsa en la que hi van assistir els representants de l’Ajuntament d’Igualada, regidira Sra. MªÀngels Gabarró i regidor Sr. Pep Torres, per part d’Igualada Hoquei Club, vicepresident Sr. Josep Mª Ollé i el Sr. Jordi Martínez, president de la UBIC.

El Sr. Martínez va explicar que la Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. S’organitzen activitats paral·leles.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

Com sempre i com un valor afegit, l’organització ha preparat moltes activitats paral·leles de les quals el Sr. Martínez va destacar l’instal·lació d’una gegantina pista d’Hoquei, a on es realitzaran una sèrie d’actes esportius.

Ø Pl. de Cal Font - La UBIC coordina conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada i l’Igualada Hoquei Club una sèrie d’activitats relacionades amb la Copa del Rei de l’Hoquei Patins a la Plaça de Cal Font on s’instal·larà una impresionant pista d’Hoquei on durant tot el dia es realitzaràn les següents activitats:

· Al matí hi haurà l’escola de patinatge artístic i escola d’entrenament d´hoquei patins amb la possibilitat de probar-ho i practicar-ho sota la supervisió de monitors i entrenadors i amb el llogur gratuït de patins.

· A la tarda la UBIC organitza Copa Igualada Comerç, un torneig entre els equips de nois participants. Immediatament desprès n’hi haurà sorteig de 10 patins i entrades per la Copa de Rei de l’Hoqei, entre tots els participants que anteriorment hagin provat de patinar.

Ø Rbla. St. Isidre - La Cursa dels cambrers/cambreres d’Igualada i comarca de l’Anoia d’enguany será la segona edició i es pretèn que aquesta cursa es converteixi en un esdeveniment tradicional. La Cursa és fara a la Rbla. St. Isidre en un tram de 60 metres aprox. (entre el Restaurant Munich i El Jardí). L’any passat la cursa va despertar molt interès i va oferir diversió als assistents i participants. La competició consisteix en recórrer 60 metres aprox. sostenint amb una mà una panera amb varis elements, (dues ampolles de cervesa i dues copes). Els participants hauran de vestir amb el seu uniforme habitual. Està previst que a les 12,00 hores, començin les diferents curses eliminatòries, en el cas que hi hagin més de 5 participants. La inscripció en la cursa es tancarà amb els primers 25 participants. Podran participar els professionals del sector, de totes les edats i sexes. N’hi haurà premis per participants i establiments des d’on provenen els concursants.

Les inscripcions es podran fer fins el divendres, dia 29 de febrer a la UBIC, c/La Torre 5, per tel.: 938051419, per fax: 938068801, per cc/ee.:ubic@ubic-igualada.com, o a través de la pàgina web UBIC: www.ubic-igualada.com

Ø Pl. de l’Ajuntament - exhibició de Skateboard i BMX.

Ø Pl. de la Creu - exposició de bonsai.

Ø Diferentes zones comercials - animació i maquillatge infantil durant tot el dia.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web