Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA BOTIGA AL CARRER SOBRE RODES

LA BOTIGA AL CARRER SOBRE RODES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Pista d´hoquei
Pista d´hoquei
Es va acabar l’última edició de la Botiga al Carrer, exitosa, tal i com acostuma a ser els últims anys. Igualment, com el temps, que acompanyava amb un dia solejat aquesta jornada plena d’activitats durant tot el dia i arreu de les zones cèntiques de la ciutat. No obstant això, el més important és la valoració molt positiva del públic, que va assistir amb una alta participació i, també dels mateixos comerciants que están més que contents de les vendes que s’havien realitzat.

L’única nota negativa és l’eliminació d’Igualada Hoquei Club el primer dia de la competició de la Copa de Rei. Recordem que amb el motiu de la final d’aquesta Copa, la UBIC havia preparat una sèrie d’activitats paral·leles relacionades amb aquest esport i amb la col·laboració d’Igualada Hoquei Club i l’Ajuntament d’Igualada.

Sense dubte, l’instal·lació d’una gegantina pista d’Hoquei, a on es van realitzar una sèrie d’actes esportius a la Pl. de Cal Font, començant amb l’escola de patinatge artístic i escola d’entrenament d´hoquei patins va ser l’acte estrella.Tots els infants tenien la possibilitat de probar-ho i practicar-ho sota la supervisió de monitors i entrenadors i amb el llogur gratuït de patins.

Al mateix lloc es va la UBIC va organitzar la Copa Igualada Comerç, un torneig entre els equips infantils i juvenils de nois participants. Immediatament desprès n’hi havia sorteig de 10 patins i entrades per la Copa de Rei de l’Hoqei, entre tots els participants que anteriorment havaien provat de patinar.

A la Rbla. St. Isidre es va organitzar la 2ª Cursa dels Cambrers/cambreres d’Igualada i comarca de l’Anoia d’enguany. La Cursa és va fer en un tram de 60 metres aprox. (entre el Restaurant Munich i El Jardí) i la guanyadora va ser la Judith Bosch del restaurant Casino Foment.

A la mateixa Pl. de l’Ajuntament s’havia fet l’espectacular exhibició de BMX i al llarg de tot el dia, els aficionats de Skateboard podien posar a proba les seves habilitats.

A la Pl. de la Creu l’exposició de bonsai va atraure, com sempre, un gran nombre d’amants d’aquest art i molts curiosos.

A banda d’aquestes animacions fixes, en diferentes zones comercials, n’hi havia animació i maquillatge infantil durant tot el dia.

La UBIC IGUALADA COMERÇ vol expresar el seu agraïment a tots els participants i col·laboradors d’aquesta edició i sobretot al Sr. Juan Francisco Vélez, Sr. Francisco Javier Guepes, Sr. Alfredo Lois, Sr. Eloy Roná, Sr. Josep Gabarra, Sr. Francisco López, Sr. Óscar Alés, Sr. Juan Carlos Garcia, Sr. Jordi Marquina, Sr. Antonio Eduardo Bruno i a la Srta. Aleyda Yanes.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web