Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA UBIC IGUALADA COMERÇ PREPARA UNA PROMOCIÓ PEL SANT JORDI

UBIC IGUALADA COMERÇ PREPARA UNA PROMOCIÓ PEL SANT JORDI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Pòster de Sant Jordi ´08
UBIC IGUALADA COMERÇ informa que ha preparat per la Diada de Sant Jordi una campanya promocional que consisteix en diferents activitats que es realitzaràn a la mateixa Plaça de Cal Font on l’entitat instal·larà un estand.

En primer lloc, dues narradores realitzaràn “Conta contes” pels infants (i més grans) de la nostra ciutat durant tota la jornada. L’iniciativa ha despertat molt d’interès entre les escoles igualadines. Per aquest motiu i durant l’horari lectiu, s’han concretat les visites amb diferents centres educatius de la ciutat. Per temes logístics les sessions estàn limitades a 50 infants com a màxim. A partir de les cinc de la tarda, les sessions estaràn obertes al públic en general.

D’altre banda, sota el titòl “Fes-te la foto amb nosaltres” i al mateix estand n’hi haurà un plafó gran amb una imatge característica de la llegenda de Sant Jordi, on petits i grans podran fer les seves fotos divertides.

Per poder fer la difusió de la campanya entre els comerços associats i el públic en general, la UBIC IGUALADA COMERÇ distribueix el pòster de la campanya amb la mateixa imatge que serà exposada a l’estand de l’entitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web