Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES SERVEI DE PREVENCIÓ ACREDITAT-CONVENI AMB GESTIÓ INTEGRAL (RECORDATORI)

SERVEI DE PREVENCIÓ ACREDITAT-CONVENI AMB GESTIÓ INTEGRAL (RECORDATORI)

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Gestió Integral
La UBIC i Gestió Integral spa, SL tenen signat un conveni a través del qual tots els associats disposen d’una oferta especial de Servei de Prevenció de Riscos Laborals adaptat al nostre sector i poden beneficiar-se dels avantatges i descomptes de fins a un 30 %.

Ampliament exhaurit el temps d’adequació a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals (Llei 31/95 de 8 de Novembre), l’Autoritat laboral, ha endurit la seva línia d’actuació i qualsevol visita, ja sigui per accident d’un treballador, denúncia o control de l’activitat, porta lligada l’obligatorietat de presentar l’avaluació de riscos, la planificació i fins i tot la formació dels treballadors.

Complir amb l’esmentada Llei, resulta necessari no tant sols per evitar sancions i requeriments, si no, per disposar d’un mecanisme de gestió i control estretament lligat a la qualitat del servei o producte desenvolupat.

Aquesta llei obliga a l’empresari a adequar la seva empresa a l’esmentada Llei, essent d’obligat cumpliment per a totes les empreses que tinguin un o més treballadors donats d’alta al règim general. La falta de compliment d’aquesta llei pot comportar fortes sancions.

Us animem a que feu atenció en aquesta publicació i a demanar més informació al telefon 93 875 46 90 dels serveis, sense cap compromís, que es realitza de manera personalitzada.

Fitxa tècnica 1615 kb

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web