Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES UBIC IGUALADA COMERÇ FIRMA ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB BUFET PACHECO S.C.P.

UBIC IGUALADA COMERÇ FIRMA ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB BUFET PACHECO S.C.P.

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Moment de firma de conveni
Amb l’objectiu de promoure accions per impulsar i millorar la gestió dels seus associats, la UBIC i BUFET PACHECO S.C.P. , han signat un conveni de col·laboració a través del qual tots els associats de l’entitat igualadina poden disposar d’una oferta de BUFET PACHECO S.C.P., adaptada al sector comercial. BUFET PACHECO S.C.P. té com objectiu la prestació de serveis d’assessorament jurídic entre els membres de UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS D’IGUALADA.

A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment (targeta socis UBIC) la seva pertinença al col·lectiu. BUFET PACHECO S.C.P. posa a disposició de la UBIC i dels seus socis la possibilitat de beneficiar-se d’avantatges exclusius consistents en:

-Primera visita gratuïta, dins de l’horari normal del despatx, per tal de respondre a les consultes del socis en relació a les següents especialitats:

i. Dret penal,

ii. Dret civil (família, contractes, herències, immobles, etc.)

iii. Urbanisme.

-Preu de les actuacions subsegüents ajustat als criteris orientatius de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona o segons pressupost personalitzat.

El present acord van signar per part de la UBIC IGUALADA COMERÇ, el Sr. Jordi Martínez i Seuba, President de l’entitat i en representació de Bufet Pacheco S.C.P. el Sr. Jorge Pacheco Cordero.

La UBIC anima a tots els associats d’aprofitar-se d’aquestes condicions. Per a demanar més informació, sense cap compromís, cal consultar la pàgina www.ubic-igualada.com (apt. dels convenis-CONVENI BUFET PACHECO S.C.P.), trucar a la UBIC (938 051 419) o directament a BUFET PACHECO S.C.P. (938 039 263).


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web