Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES GABINET TÈCNIC DE COMERÇ

GABINET TÈCNIC DE COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Dins el marc de col·laboració que des de l’any 1999 està tenint la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada amb la Cambra de Comerç de Barcelona, posem a disposició dels associats els serveis que com a Gabinet Tècnic estan desenvolupant en el territori i en col·laboració amb les seves entitats representatives.

Cambra de Comerç de Barcelona

L’actuació envers la dinamització comercial per la Cambra de Comerç de Barcelona té per objectiu consolidar els plans d’actuació existents en cada territori, i fonamentalment assessorar a les empreses que en aquest àmbit reclamin l’ajut de la Corporació.

En aquest sentit posem a la disposició dels empresaris el servei de Gabinet Tècnic de Comerç que ofereix assessorament i eines que faciliten de promoure millores en l’oferta comercial i donen suport a la planificació estratègica mitjançant:

  • Assessorament

A partir d’una visita al vostre establiment la Cambra us ofereix un assessorament davant un dubte concret envers qualsevol element que afecti al seu negoci, des del seu producte, de la imatge del seu punt de venda, dels elements que conformen l’estratègia de màrqueting i comunicació, la marca, etc.

  • Anàlisi del punt de venda – DAFO

A partir de la visita en l’establiment comercial s’analitzen els elements que conformen el punt de venda, es realitza un anàlisi DAFO i es fan propostes de millora. Aquest anàlisi del punt de venda té per objectiu cercar i treure el màxim profit dels seus punts forts i oportunitats, orientant-ho cap al client potencial per tal d’aconseguir més fidelitat.

  • Client misteriós

Per tal d’analitzar la percepció que té el client sobre el nostre negoci, la Cambra us proposa el client misteriós que és una eina que permet avaluar el nivell d’atenció, tracte i presència que ofereix el personal de venda als clients; amb l’objectiu de que l’empresa sigui cada cop més competitiva.

Per a més informació d’aquests serveis, podeu trucar a la UBIC, al telèfon 938 051 419, o passar per la nostra oficina al c/La Torre, 5. Si us voleu inscriure directament, cal omplir el full d’inscripció que s’adjunta.

Gabinet Tècnic d´Assessorament

Inscripció 13 kb

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web