Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES EXCEL·LENTS CONDICIONS PELS SOCIS DE LA UBIC A L´HORA DE COMPRAR APRECIAT “OR NEGRE” AMB PETROMIRALLES

EXCEL·LENTS CONDICIONS PELS SOCIS DE LA UBIC A L´HORA DE COMPRAR APRECIAT “OR NEGRE” AMB PETROMIRALLES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Moment de la firma del conveni
En les últimes setmanes som testimonis de les vertiginoses pujades dels preus de combustibles. Per diferents motius, el preu de petroli s’ha encarit al voltant de 30% i alguns pronòstics preveuen que continuarà creixent. Malgrat això, molta gent no pot prescindir dels carburants i, entre aquests, els comerciants són un dels sectors que pateix molt directament els encariments, pels motius de transport de les mercaderies, increment dels preus dels seus productes i pels motius de del increment de les despeses de la mateixa botiga.

Conscients d’aquest problema, la UBIC intenta, dins el marc de l’extensa borsa de serveis i productes exclusius pels associats de l’entitat, ampliar i afegir nous productes, que en l’actualitat poden facilitar la gestió diària dels seus comerciants.

Amb aquest afany la UBIC ha establert un acord amb l’empresa Petromiralles, uns dels referents al nostre país en el camp dels combustibles i la distribució a domicili. Petromiralles té una xarxa de més de trenta gasolineres distribuïdes pel tot l’estat. L’esmentat acord preveu exclusius i immillorables descomptes en la comercialització de serveis de subministrament de gasoil, Bio dièsel BIO30 i gasolines de 95 i 98 octans entre els membres de Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada.

Dins del marc de difusió institucional, ambdues parts realitzaran periòdicament accions per difondre i promocionar entre els associats de la UBIC els serveis oferts per PETROMIRALLES a través dels mitjans de comunicació al seu abast, aixa com el contingut i avantatges d’aquest conveni.

L’acord ho van signar Jordi Martínez i Seuba, President de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, i Alfons Ribalta i Santamans, director Comercial de Petromiralles.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web