Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES EL DIA 6 DE SETEMBRE, LA BOTIGA AL CARRER DE L´ESTIU

EL DIA 6 DE SETEMBRE, LA BOTIGA AL CARRER DE L´ESTIU

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell Botiga al Carrer-edició estiu´08
Ja està a punt l’activitat que marca el final de les rebaixes d’estiu, i que és una de jornades més multitudinàries d’Igualada, població de Catalunya amb una excel·lent oferta comercial que va des de outlets a botigues de qualitat.

Els dos esdeveniments comercials (estiu i hivern) per excel·lència de la capital de l’Anoia van començar fa onze anys per la iniciativa d’uns pocs comerciants que volien rematar la temporada de rebaixes. Ara, a punt per la 24ª edició, La Botiga al Carrer és l’esdeveniment més important, junt amb la campanya de Nadal, tan pels comerciants com pels ciutadans de la comarca i de tot Catalunya.

La Botiga al Carrer ofereix la oportunitat de comprar productes de la temporada vigent a uns preus realment atractius, a més de passar un dia passejant i gaudint de l’hospitalitat d’Igualada.

A banda de la compra de tota mena d’articles, la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada (UBIC) prepara animacions per fer que la jornada “d’anar de compres” es converteixi en un dia especial on la gent pugui gaudir d’activitats lúdiques i refrescants.

Amb el lema Torna la Il·lusió , els carrers de la zona cèntrica de la ciutat, que estaran tancats al trànsit rodat per l’ocasió, acolliran com cada any més d’un centenar llarg de comerços que posaran una parada o bé just al davant del seu establiment o bé, si són d’una altra zona comercial, en un dels carrers i places més cèntrics de la ciutat.

Per engrescar tothom qui decideixi passar el dia de compres a Igualada, la UBIC està preparant activitats paral·leles que faran als visitants les compres més amenes. Al marge de fil musical, durant la tarda n’hi haura animació per tota la zona centrica de la ciutat.

Els onze anys d’història d’aquesta activitat comercial i promocional, avalen l’èxit de l’esdeveniment que edició rere edició congrega més gent de la comarca de l’Anoia, de les comarques del voltant i de Barcelona ciutat i rodalies.

Més sobre la UBIC

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada va ser una de les primeres associacions que va organitzar La Botiga al Carrer, activitat que s’ha anat estenent poc a poc a altres poblacions de Catalunya.

La UBIC és una entitat sense ànim de lucre i és l’associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants que tinguin un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes. La UBIC té un calendari permanent d’activitats per promoure el comerç de la ciutat a través d’actes festius populars.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web