Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA PARTICIPACIÓ D´IGUALADA COMERÇ UBIC A LA FIRA DE SETEMBRE

PARTICIPACIÓ D´IGUALADA COMERÇ UBIC A LA FIRA DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Estand  de la UBIC en el Saló Nuvis
Es diu que en el xinès les paraules crisi i oportunitat tenen el mateix signe. Amb aquesta premissa els comerciants d’Igualada, liderat per IGUALADA COMERÇ UBIC, participen amb dos conceptes paral·lels, però vinculats, a l’edició de la Fira Multisectorial d’Igualada.

Per una banda, per primera vegada es crea un producte nou amb la denominació "Botiga Firal". Impulsats per l’enorme èxit de la clàssica "Botiga al Carrer", la UBIC ha proposat de realitzar una nova i tercera edició d’aquesta popular activitat, vinculada amb l’esdeveniment firal. Això sí, a diferència de la típica Botiga al Carrer, la de la Fira serà un híbrid, entre l’exposició i vendes, però sobretot vendes de novetats i de temporada, en lloc de saldos. Precisament aquest fet de incorporar el fet de vendre serà un punt diferencial del resta d’expositors. A més a més, els vint-i-sis participants de la UBIC estaran tots ubicats en espai comú i agrupats per tal d’oferir una imatge de grup específica la Fira. Els responsables de la UBIC estan conscients que l’edició d’enguany és una prova arriscada, perquè s’ha d’intentar trencar l’ imatge de la Fira de només d’exposició i apostar per un vessant clar de vendes de productes de temporada.

Per l’altre banda, la mateixa entitat ha creat una campanya de sensibilització mediambiental amb el nom "Reciclem el present amb les llavors del futur", entre el públic en general de la Fira de Setembre. Darrerament es parla molt del mal estat en què es troba el nostre planeta: contaminació, restriccions d’aigua, desaparició d’espècies autòctones, acumulació de fems, etc... i de la necessitat de trobar solucions pels diferents problemes. És coneguda la gravetat de la problemàtica ambiental, en la qual hi estem tots implicats, tant com a responsables dels problemes com de les seves solucions. En aquest àmbit els comerciants i consumidors estan especialment implicats, ja que els residus provenen de tot allò que consumin.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada (UBIC), va ser premiada fa tres anys per la Generalitat de Catalunya amb el Premi de Recollida Selectiva i Reducció de Residus.

Enguany, la UBIC vol continuar en la mateixa direcció, fent noves propostes i accions, adreçades a tot el públic i procurant així contribuir a realitzar millores ambientals.

Aquesta promoció vincularà l’estand institucional de la UBIC amb la Botiga Firal de la UBIC través d’uns vals que s’aniran distribuint entre els comerciants de l’entitat. Amb aquest vals els clients que hagin realitzat les seves compres als estands de la 1.era Botiga Firal podran passar pel estand institucional de la UBIC. Allí, un cop entregat el val i amb les instruccions de monitors se’ls donarà una llauna reciclada, el compost de terra i una llavor d’una planta per plantar. D’aquesta manera, a més a més de realitzar una promoció divertida i educativa, el comerç demostra el seu compromís en la protecció de medi ambient, reciclatge i la reducció de residus comercials.

Amb aquesta nodrida representació i presentació a la Fira, IGUALADA COMERÇ UBIC comença la temporada de la tardor-hivern. Desprès de la satisfacció relativa de la 24ª edició de la Botiga al Carrer, causada sobretot per les inclemències, sobretot meteorològiques, com de les provocades per una agenda setmanal atapida d’actes firals a la nostra comarca, els responsables de l’entitat comercial igualadina busquen noves formules per afrontar els propers mesos.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web