Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES VALORACIÓ POSITIVA DEL COMERÇ IGUALADÍ A LA FIRA DE SETEMBRE

VALORACIÓ POSITIVA DEL COMERÇ IGUALADÍ A LA FIRA DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Detall de la Fira
Més d’una vintena de comerços han valorat de manera positiva la seva participació en la primera Botiga Firal de la UBIC. Encara que les vendes han sigut irregulars, segon els sectors i/o productes ofertats, una gran majoria dels participants demostra predisposició per repetir l’experiència l’any vinent, destacant sobretot que aquest any l’objectiu era doble, vendre i promocionar-se.

Cal destacar què l’interès en participació a la Botiga Firal per part dels comerços de la UBIC habia sigut superior que les places assignades posteriorment. Per aquest motiu varis comerços no han pogut participar. Encara així, la zona de la Botiga Firal va ser un punt “calent” i d’atracció, malgrat què estaven situats en la part extrema de la Fira i redere de la secció de cotxes, què enguany, cal dir, no van despertar molt d’interès.

La participació dels comerços UBIC, en tot cas va ser bastant heterogènia, tant des del punt de vista de productes i tipologies, com des del punt de vista d’estrategies comercials. Alguns es van presentar amb els ànims d’exposició, altres amb intenció de presentar i vendres novetats de la temporada i alguns per venda d’oferetes. Encara que els responsables de la UBIC van parlar personalment amb tots els participants per saber de primer mà la seva opinió, l’entitat està realitzant una exaustiva enquesta per tenir eines i poder començar a preparar l’estratègia per la participació l’any vinent. El desitg de la UBIC és que aquesta nova iniciativa tingui continuïtat en el futur i que participin molt més comerços encara. En definitiva, ha sigut una experiencia novedosa, quedant clar què mica a mica la gent s’anira sensibilitzant que a la Botiga Firal es pot comprar roba de qualitat.

D’altre banda, la UBIC va realitzar amb molt d’èxit una campanya de sensibilització mediambiental amb el nom “Reciclem el present amb les llavors del futur”, entre el públic en general de la Fira de Setembre, però amb la vinculació dels comerços participants a Botiga Firal. Amb l’objectiu de contribuir en la reducció de contaminació, restriccions d’aigua, desaparició d’espècies autòctones, acumulació de fems, etc, els comerciants són consients de la necessitat de trobar solucions pels diferents problemes.

Amb aquesta promoció es va vincular l’estand institucional de la UBIC amb la Botiga Firal de la UBIC través d’uns vals que es van ditribuir entre els comerciants de l’entitat. Amb aquest vals els clients que havien realitzat les seves compres als estands de la 1.era Botiga Firal van poder passar pel estand institucional de la UBIC i allí, un cop entregat el val i amb les instruccions de monitors se’ls van entregar una llauna reciclada, el compost de terra i una llavor d’alfàbrega planta per plantar. D’aquesta manera, a més a més de realitzar una promoció divertida i educativa, el comerç va demostrar el seu compromís en la protecció de medi ambient, reciclatge i la reducció de residus comercials.

Es calcula que es va repartir quasi 2000 llaunes amb les llavors d’alfabrega. Ara, caldra regar-los i esparar uns quants dies que creixin.

En tot cas, i degut al gran interès i curiositat entre els visitants, la UBIC està plantejant de ampliar la campanya entre les escoles iguladines i d’aquesta manera, continuar amb les campanyes de la temporada de la tardor-hivern.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web