Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA JORNADA INFORMATIVA DE SERVEIS D’IMPLANTACIÓ DE LES NORMES DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

JORNADA INFORMATIVA DE SERVEIS D’IMPLANTACIÓ DE LES NORMES DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Avenir Consulting
Amb l’objectiu de promoure accions per impulsar i millorar la gestió dels seus associats, la UBIC organitza una jornada informativa de l’ implantació de les normes de la Qualitat i el Medi Ambient al comerç.

TEMARI:

-Possibilitat d’aconseguir la certificació ISO 9001 en condicions avantatjoses analitzant les seves avantatges i inconvenients.

-Conèixer les inquietuds sobre aquest tipus de servei a fi de poder-los adaptar a les necessitats de comerç.

La jornada es farà al càrrec de sr. Josep M. Colell, gerent de l’empresa AVENIR CONSULTING, S.L. una consultoria amb amplia experiència en el sector comerç.

La família de normes ISO són normes de qualitat i gestió contínua de qualitat, establertes per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) que es poden aplicar en qualsevol tipus d’organització o activitat sistemàtica, que estigui orientada a la producció de béns o serveis.

La jornada es portarà a terme el dilluns, dia 20 d’octubre a les 21 hores a la sala de formació de la UBIC , c/La Torre , 5, Igualada.

Degut a aforament limitat, cal confirmar l’assistència per telèfon: 938 051 419 , o per e-mail: ubic@ubic-igualada.com .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web