Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ELS COMERCIANTS D’IGUALADA CONEIXEN DE PRIMERA MÀ LES NORMES DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

ELS COMERCIANTS D’IGUALADA CONEIXEN DE PRIMERA MÀ LES NORMES DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Firma del conveni amb Avenir
Dilluns passat i amb l’objectiu de promoure accions per impulsar i millorar la gestió dels establiments comercials, de serveis i altres empreses, la UBIC va organitza una jornada informativa de l’ implantació de les normes de la Qualitat i el Medi Ambient al comerç.

Es va parlar de la possibilitat d’aconseguir la certificació ISO 9001 en condicions avantatjoses analitzant les seves avantatges i inconvenients i conèixer les inquietuds sobre aquest tipus de servei a fi de poder-los adaptar a les necessitats de comerç.

La jornada es va fer al càrrec de sr. Josep M. Colell, gerent de l’empresa AVENIR CONSULTING, S.L. , una consultoria amb amplia experiència en el sector comerç. Aquesta empresa i la UBIC anteriorment van firmar un conveni de col·laboració, que preveu, entre d’altres coses, les tarifes més avantatjoses als associats de l’entitat, en els serveis que ofereix la consultoria.

La família de normes ISO són normes de qualitat i gestió contínua de qualitat, establertes per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) que es poden aplicar en qualsevol tipus d’organització o activitat sistemàtica, que estigui orientada a la producció de béns o serveis.

Tots els interessat en aquests serveis i/o l’informació adicional, poden adreçar-se a la UBIC , c/La Torre , 5, o trucar per telèfon a 938051419.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web