Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CURS "COM MILLORAR LA GESTIO DEL SEU ESTABLIMENT"

CURS "COM MILLORAR LA GESTIO DEL SEU ESTABLIMENT"

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cursos UBIC
Igualada Comerç UBIC adjunta una proposta de Formació, que pot ser molt profitosa, ja que el contingut i els temes a tractar poden ajudar en els objectius de millorar la gestió i el servei, la imatge dels establiments i augmentar la capacitat de tracte vers als clients dels empleats, fet que es tradueix en un increment de les vendes.

Els objectius del curs, entre d’altres, són definir i clarificar els conceptes d’organització de la botiga, l’aparadorisme i merchandasing, com estudiar els elements clau de l’aparadorisme i merchandasing i la seva aplicació amb èxit, en la propera Campanya de Nadal.

Els continguts estan dividits en dos mòduls, organització de la botiga i organització de les persones.

Cal informar que el curs es farà a l’aula de formació d’Igualada Comerç UBIC, al carrer La Torre , 5 i que les places són limitades . El curs és totalment gratuït per als associats de l’entitat i la data d’inici serà el proper dimarts, dia 18 de novembre.

Els interessat es poden inscriure bé a les oficines de la UBIC , a través de correu electrònic (ubic@ubic-igualada.com ) o per telèfon al número 938051419. Donat el gran interès per aquest curs i les plaçes limitades, es recomana realitzar les inscripcions el més aviat possible.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web