Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA JORNADA DE LA UBIC “LES NOVES TECNOLOGIES AL COMERÇ”

JORNADA DE LA UBIC “LES NOVES TECNOLOGIES AL COMERÇ”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El proper dijous, dia 20 de novembre Igualada Comerç UBIC i la Fundació CATIC organitzen una Jornada-Dinar adreçada a les empreses del comerç minorista . L’objectiu d’aquest col·loqui és impulsar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en el sector del comerç de la Catalunya Central. Durant l’acte es realitzaran diferents presentacions en les que es posarà de manifest la necessitat d’incorporar-se a la Societat de la Informació per la millora de la competitivitat del sector. Es pretenen oferir serveis de valor a les empreses de l’Anoia i Catalunya Central per assolir la plena incorporació d’aquestes a la Societat de la Informació. Els organitzadors volen mostrar al teixit empresarial que les Tecnologies de la Informació i Comunicació poden aportar un valor afegit que les faci més competitives i difícilment deslocalitzables.

Entre d’altres, s’hi presentaran en exclusiva un conjunt d’eines informàtiques que han estat desenvolupades per la Generalitat i que estaran en breu a disposició de totes les pimes de forma gratuïta. També, alguns empresaris del sector compartiran amb nosaltres les seves experiències positives.

La jornada comença a les 13:45 h. al Restaurant Cal Ble d’Igualada (Rbla. St. Isidre, 31-33), amb l’inauguració per part del Sr. Jordi Aymamí, alcalde d’Igualada i la cloenda al carrèc del Sr. Josuè Sallent, Director General de la Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta jornada, que organitzen la Fundació CATIC i la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, ha estat especialment dissenyada per mostrar al comerç minorista de la comarca d’Anoia com les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) poden fer els nostres negocis més eficients.

Degut a l’aforament limitat de la sala es requereix inscripció omplint el formulari , enviant un correu a ubic@ubic-igualada.com , o trucant al 938051419. L ’assistència és gratuïta.
extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web