Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES FIRMA DEL CONVENI AMB AVENIR CONSULTING

FIRMA DEL CONVENI AMB AVENIR CONSULTING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Firma del conveni amb Avenir
Dilluns passat, amb l’objectiu de promoure accions per impulsar i millorar la gestió dels establiments comercials, de serveis i altres empreses, la UBIC va firmar el conveni de col·laboració amb l’empresa AVENIR CONSULTING, S.L., una consultoria amb amplia experiència en el sector comerç en l’ implantació de les normes de la Qualitat i el Medi Ambient al comerç. La família de normes ISO són normes de qualitat i gestió contínua de qualitat, establertes per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) que es poden aplicar en qualsevol tipus d’organització o activitat sistemàtica, que estigui orientada a la producció de béns o serveis.

L’empresa Avenir Consulting, S.L. formara part com a empresa col·laboradora i proveïdora de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, oferint als associats de la mateixa els seus productes i serveis amb avantatges especials, i promocionant-los a través d’aquesta.

L’empresa Avenir Consulting, S.L. es compromet a oferir unes condicions i les tarifes avantatjoses pels associats a la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada en els seus productes i serveis, que queden especificades en l’oferta presentada per l’empresa proveïdora que s’adjunta en els annexes del present conveni. Es tracta concretament d’un descompte de 10% sobre els preus de mercat i d’acord amb els projectes que es desenvolupin conjuntament. Es tindrà en compte si la col·laboració es fa amb entitats associades o amb empreses que formin part de les esmentafes associacions o gremis. Aquesta es millorarà en funció de les variacions del mercat per a que continuï sent avantatjosa pels associats a la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada.

Aquest conveni, ho van firmar el Sr. Josep M. Colell, gerent d’Avenir i el Sr. Jordi Martínez i Seuba, en representació de la UBIC.

Tots els interessat en aquests serveis i/o l’informació adicional, poden adreçar-se a la UBIC , c/La Torre , 5, o trucar per telèfon a 938051419.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web