Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES MOLT INTERÈS PER LES NOVES TECNOLOGIES AL COMERÇ

MOLT INTERÈS PER LES NOVES TECNOLOGIES AL COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge de la sala plena
Davant de més de vuitanta persones, el passat dijous, dia 20 de novembre, Igualada Comerç UBIC i la Fundació CATIC van organitzen una Jornada-Dinar adreçada a les empreses del comerç minorista . L’objectiu d’aquest col·loqui era impulsar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en el sector del comerç de la Catalunya Central. Durant l’acte es van realitzar diferents presentacions en les que es va posar de manifest la necessitat d’incorporar-se a la Societat de la Informació per la millora de la competitivitat del sector. Els organitzadors van mostrar al teixit empresarial que les Tecnologies de la Informació i Comunicació poden aportar un valor afegit que les faci més competitives i difícilment deslocalitzables

Entre d’altres, s’hi van presentaran en exclusiva un conjunt d’eines informàtiques que han estat desenvolupades per la Generalitat i que estaran en breu a disposició de totes les pimes de forma gratuïta. També, els empresaris del sector comercial, com Merceria Vidal, Globus Kontiki i restaurant El Jardi van compartir les seves experiències positives.

La jornada es va realitzar al Restaurant Cal Ble d’Igualada, en una sala plena a gom a gom i amb l’inauguració per part del president de la UBIC , el Sr. Jordi Martínez, el Sr. Jordi Riba, el primer tinent d’alcalde d’Igualada i el Sr. Josuè Sallent, Director General de la Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya. El nombròs públic va demostrar molt d’interès arran de les ponencies i al final es va originar un interessant debat. Igualada Comerç UBIC informa a tots els comerciants que es poden adreçar a l’entitat per demanar l’informació relacionada amb els ajuts i subvencions, com les possibilitats de realitzar consultories per detectar punts febles en l’aplicació de les TIC.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web