Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CAMPANYA DE LA UBIC AMB LES ESCOLES IGUALADINES

CAMPANYA DE LA UBIC AMB LES ESCOLES IGUALADINES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Reciclem el present amb les llavors de futiur
La UBIC ha anat realitzant en els últims sis anys la tradicional campanya “Dibuixa la teva ciutat”, en la que han participat els alumnes d’Igualada, amb la il·lusió per formar part en una activitat vinculada amb la seva ciutat. Aquesta activitat tenia una acceptació amplia entre els ciutadans i ciutadanes i entre totes les escoles d’Igualada.

No obstant això, els responsables de l’entitat, desprès de haver escoltat i consultat els suggeriments d’alguns professors, han volgut introduir alguns canvis en la campanya, i d’aquesta manera, adequar-la als nous temps i introduir aires frescs. Això sí, l’eix bàsic és manté igual i la campanya continua tenint com l’objectiu dibuix i la participació d’alumnes de diferents edats i escoles.

Darrerament es parla molt del mal estat en què es troba el nostre planeta: contaminació, restriccions d’aigua, desaparició d’espècies autòctones, acumulació de fems, etc... i de la necessitat de trobar solucions pels diferents problemes. És coneguda la gravetat de la problemàtica ambiental, en la qual hi estem tots implicats, tant com a responsables dels problemes com de les seves solucions. En aquest àmbit els comerciants i consumidors estan especialment implicats, ja que els residus provenen de tot allò que consumin.

Per aquest motiu la UBIC s’ha proposat de fer una campanya més transversal i amb la qual es compleixen diferents objectius, sensibilització mediambiental, foment d’art de dibuix, etc. L’entitat considera que la campanya encaixa amb les línies educatives de les escoles, com a una peça imprescindible en el foment dels valors universals.

Amb el títol “Verd, que t’estimo verd” la UBIC ha convidat als alumnes de totes les escoles de dibuixar natura en general, o alguns dels seus elements més específics (bosc, real o imaginari; un parc verd; un arbre diferent i/o curiós, etc.). El temari era bastant ampli i les possibilitats múltiples, això sí, les tècniques, els formats i els material eren iguals com els anys anteriors.

Recordem breument que es tracta d’una campanya promocional que compta amb la participació d’alumnes de les escoles d’Igualada. Els participats són els alumnes d’educació infantil, 3 cursos i educació primària, 6 cursos, en total 9 cursos per escola. Tots aquests dibuixos per cada curs i/o classe i per escola, la UBIC premiarà amb un regal. Els dibuixos ja estan assignats i al llarg de la setmana vinent, s’aniran exposant als aparadors dels comerços participants.

La segona part i pot ser, la que té més gràcia, consisteix en el fet que es triara el millor dibuix entre totes les categories i escoles. Aquest dibuix utilitzarà la UBIC per fer la postal per la campanya de Nadal que es repartirà per totes les llars igualadines.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web