Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES RELACIÓ DE PARTICIPANTS DE LA CAMPANYA DE LA UBIC AMB LES ESCOLES IGUALADINES

RELACIÓ DE PARTICIPANTS DE LA CAMPANYA DE LA UBIC AMB LES ESCOLES IGUALADINES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Detall de la Fira
Com ja es va avançar la semana pasada, sisena edició de la campanya de la UBIC amb les escoles igualadines, enguany amb el nom “Verd, t’estimo verd” ja s’està desenvolupant a tota marxa a la nostra ciutat. A partir d’aquesta setmana tothom pot comprobar la gran qualitat artística de dibuixos exposats. Malgrat experiencia d’aquest sis anys, els responsables de la UBIC es tornen a sorprendre cada vegada de nou, amb la dedicació i la il·lusió dels infants per la participar amb aquesta singular activitat. Tots els alumnes participen orgullosament i l’exposició pública de les seves petites obres d’art als comerços associats anima als seus familirs, amics i al públic en general de visitar els establiments col·laboradors i disfrutar dels seus dibuixos. Cal remarcar que enguany s’ha batut el record de participació amb 137 alumnes i dibuixos exposats.

De fet, ja són moltes trucades de les escoles, pares i altres que s’estan interessant per saber la localització d’obres de cadascú de petits artistes. Per aquest motiu la UBIC facilita aquesta relació als mitjans de comunicació, afegint també que la mateixa consulta es pot fer atràves de la página web de l’entitat: www.ubic-igualada.com , o trucant al telèfon 938 051 419.

Recordem que posteriorment s’escollirà el millor dibuix entre totes les clases i alumnes participants. Aquest dibuix utilitzarà la UBIC per realizar la postal de Nadal amb la que el comerç felicita, de manera ja tradicional i juntament amb els infants igualadins, les festes nadalenques a tots els nostres ciutadans.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web