Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC FIRMA UN ACORD AMB LA CAIXA I L’AJUNTAMENT D’IGUALADA PER PROMOURE UNA TARGETA EXCLUSIVA PER COMERÇ IGUALADÍ

LA UBIC FIRMA UN ACORD AMB LA CAIXA I L’AJUNTAMENT D’IGUALADA PER PROMOURE UNA TARGETA EXCLUSIVA PER COMERÇ IGUALADÍ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Firma de conveni amb la Caixa i amb l´Ajuntament
President de Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, Jordi Martínez i Seuba, l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, i el Director d’Àrea de Negoci de “la Caixa ” a l’Anoia – Baix Llobregat Nord, Antoni Isern, han presentat el dimecres pasat l’acord de col·laboració per promocionar una targeta exclusiva i només pels associats de l’entitat, amb la imatge pròpia de Igualada Comerç UBIC.

“Igualada Comerç UBIC” porta a terme diferents iniciatives amb els objectius de reforçar la imatge col·lectiva dels associats, crear una marca que els identifiqui com alternativa de compra, dinamitzar i impulsar el comerç de la seva població.

L’Ajuntament d’Igualada, en el afany de potenciar el comerç de la població, representat per Igualada Comerç UBIC, recolza aquesta col·laboració, i es compromet a convertir aquesta targeta en una targeta ciutat.

Aquesta targeta permetrà als seus usuaris gaudir de descomptes, promocions i tota mena de serveis públics, sent un vehicle unificador per a l’accés als serveis i activitats públiques de la població.

Aquesta iniciativa és una nova mostra del compromís de “la Caixa ”, amb els comerciants i de la seva voluntat d’oferir productes específics en condicions atractives.

La targeta incorporarà el logotip de Igualada Comerç UBIC i de l’Ajuntament d’Igualada, i permetrà enfortir les relacions amb els clients dels establiments associats oferint avantatges en les seves compres i altres serveis afegits.

Igualada Comerç UBIC Igualada treballa constantment per fer possible als usuaris gaudir d’un comerç que ofereix un tracte proper i, en vocació de servei als comerciants, oferirà a partir d’ara, i a través d’aquest acord, un nou ventall d’avantatges als comerços adherits i als clients de la seva població.

UBIC Igualada és un model a seguir per moltes ciutats catalanes i foranes. Són més de 300 associats. Gestionen comercialment la ciutat d’Igualada amb una marca coneguda i notòria. Fan accions de promoció i dinamització del comerç, oferint serveis als seus associats i als clients.

Servei Premi@

Aquest servei creat recentment per “la Caixa ” ofereix als comerços adherits a UBIC Igualada la possibilitat de configurar promocions i programes de fidelització pels clients que paguin amb targeta. A través del TPV del comerç es comunicarà al client les promocions i els premis aconseguits.

El servei Premi@ permet una gran varietat de segmentació i així realitzar campanyes totalment personalitzades. Els comerços poden crear campanyes basades en el nº de compres, per imports, per tram horari.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web