Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA UBIC VA FELICITAR ALS IGUALADINS I IGUALADINES LES FESTES AMB LA TRADICIONAL NADALA DE LA CAMPANYA

LA UBIC VA FELICITAR ALS IGUALADINS I IGUALADINES LES FESTES AMB LA TRADICIONAL NADALA DE LA CAMPANYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Per sisè any consecutiu, la UBIC va enviar a totes les llars d’Igualada la felicitació de les passades festes en forma d’una postal de Nadal, que tenia com a imatge principal el dibuix guanyador de la popular campanya "Verd, t’estimo verd". L’altra cara de la postal la formaven els dibuixos dels guanyadors per cursos d’aquesta tradicional i participativa campanya de l’entitat.

El guanyador del concurs "VERD, T’ESTIMO VERD" i la imatge de la postal de la UBIC de 2008 és Alba Descàrrega, alumna de 5è de Primària del Col·legi Monalco. Els altres guanyadors per cursos són:

GEMMA LUMBRERAS - 6e Primària, CEIP Ramon Castelltort

GERARD ROCA - 4t Primària, Col·legi Jesús-Maria

SOFIA OLIVA - 3r Primària, CEIP Emili Vallès

CÈLIA PALMES - 2n Primària, Col·legi Maristes

BEN-HUR - 1r Primària, Acadèmia Igualada

IAZMINA LAURA - Ed. Infantil 5 anys, CEIP Garcia Fossas

BERTA ENRIQUE- Ed. Infantil 4 anys, Col·legi St. Josep

AITOR DONCEL - Ed. Infantil 3 anys, CEIP Gabriel Castellà

Com cada any, els organitzadors i la comissió estaven debatent fins l’últim moment per escollir el millor dibuix i al seu temps la postal per la campanya de Nadal. Cada vegada que semblava que s’arribava a una decisió, es tornava a votar de nou. Entre els més de cent trenta petits artistes hi havia molts que podien optar per al primer premi.

Desprès de les vacances de Nadal, la UBIC ja ha començat a tornar els dibuixos i obsequiarà a tots els alumnes que tenien els seus quadres exposats als establiments associats. De fet, fins aquesta setmana, tothom tenia l’oportunitat d’admirar aquestes petites obres d’art exposades pels diferents establiments comercials de la UBIC.

Campanya amb les escoles "Verd, t’estimo verd" és una campanya promocional que es va organitzar per sisè any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de gener de 2009. És una cita ineludible pels alumnes de la nostra ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacta que provoca la campanya de la UBIC no té comparació. Els responsables creuen que aquesta promoció demostra d’una manera perfecta la tasca social i la vinculació del comerç de casa nostra amb la ciutat i molt especialment amb una part de la població, tant important per a tothom, com són els nens i nenes de les escoles igualadines. Els alumnes de les escoles d’Igualada van dibuixar natura en general, o alguns dels seus elements més específics (bosc, real o imaginari; un parc verd; un arbre diferent i/o curiós, etc.). El temari era bastant ampli i les possibilitats múltiples, això sí, les tècniques, els formats i els material eren iguals com els anys anteriors la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos són assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Per tercer any consecutiu, els organitzadors van poder presumir que hi van participar totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat, dotze en total: CEIP Emili Vallès, CEIP P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, CEIP Gabriel Castellà, Col·legi Jesús Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i CEIP Garcia Fossas.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web