Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES L´ALBA DESCARRÈGA RECULL EL PRIMER PREMI REGAL COM LA GUANYADORA DE LA CAMPANYA “VERD, T´ESTIMO VERD´08”

L´ALBA DESCARRÈGA RECULL EL PRIMER PREMI REGAL COM LA GUANYADORA DE LA CAMPANYA “VERD, T´ESTIMO VERD´08”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Setmana pasada, la UBIC va entregar el primer premi-regal a la jove guanyadora absoluta de la campanya de l’entitat, “Verd, t’estimo verd”. Es tracta de l’Alba Descàrrega, alumne de 5è de Primaria del Col·legi Monalco.

Durant la visita, l’Alba va estar acompanyada amb la seva mare i amb el seu germà. Estava molt il·lusionada amb el 1.er Premi i també, amb el regal, que en aquest cas va ser un DVD Barbi. Segons el què van explicar, l’Alba es va convertir en l’estrella de l’escola i tots els amics li felicitaven el gran èxit. Encara que abans anava a classes de dibuix, no s’esperava el premi, sobtretot tenint amb compte que enguany n’hi hàvia una participació rècord d’alumnes, uns 137 en total. A la pregunta si habia dibuixat algun paissatge en concret, va contestar que el tema ho va inventat. Alba es va posar molt contenta i va prometre que l’any vinent tornarà a participar.

Recordem que "Verd, t’estimo verd" és una campanya promocional amb escoles igualadines que s’ha organitzat per cinquè any consecutiu, amb la participación de més de tres mil alumnes . És una cita ineludible pels nens i nenes de la nostra ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els infants d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot moltes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacte que provoca "Verd, t’estimo verd" de la UBIC no té comparació.

Mostra d’això són nombroses felicitacions i reconeixaments per l’iniciativa per part dels pares dels alumnes participants.

Aquest any, igual com tots aquests anys s’han pogut veure als aparadors dels comerços igualadins, les petites grans obres artístiques de centenars d’alumnes de diferents edats i països, però sempre amb la mateixa il·lusió per participar en una activitat vinculada amb la seva ciutat.

Enguany, els organitzadors han introduït alguns elements nous per tal de animar més encara la participación dels alumnes Per l’any vinent continuaràn en la mateixa direcció d’anar incorporant els diferents temes d’interès pels alumnes, com era la natura i respecte pels medi ambient enguany, per exemple

Com sempre, en l’edició d’aquest any, hi van participar totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Col·legi Jesus Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i Ceip Garcia Fossas.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web