Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES TARGETA IGUALADA COMERÇ JA ESTÀ EN MARXA

TARGETA IGUALADA COMERÇ JA ESTÀ EN MARXA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Full de sol·licitut
Al final de l’any passat el President de Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, Jordi Martínez i Seuba, el Director d’Àrea de Negoci de “la Caixa ” a l’Anoia – Baix Llobregat Nord, Antoni Isern, i l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí van presentat l’acord de col·laboració per llançar una targeta exclusiva amb la imatge pròpia de Igualada Comerç UBIC.

Aquesta iniciativa és una mostra més d’un treball constant que Igualada Comerç realitza per fer possible que els usuaris puguin gaudir d’un comerç que ofereix un tracte proper i, en vocació de servei als comerciants, ofereix a partir d’ara, i a través d’aquest acord, un nou ventall d’avantatges als comerços adherits i als clients de la seva població.

UBIC Igualada és un model a seguir per moltes ciutats catalanes i foranes. Són més de 300 associats. Igualada Comerç UBIC gestiona comercialment la ciutat d’Igualada amb una marca coneguda i notòria. L’entitat fa accions de promoció i dinamització del comerç, oferint serveis als seus associats i als clients.

Cal recordar que la UBIC ha treballat des de fa molts anys, tràves de la Fundació Comerç Ciutadà, per la creació d’un mitjà de fidelització i una targeta pròpia de comerç igualadí. De fet, l’entitat igualadina va ser l’impulsor d’aquesta projecte, que va tenir l’esbarnitzada definitiva amb l’incoporació de La Caixa en el projecte.

Avui, la targeta ja és una realitat. És una targeta de crèdit o dèbit que en les propers dies, els interessats la podràn sol·licitar i obtenir gratuïtament, en les oficines de La Caixa , a Igualada Comerç UBIC, c/La Torre , 5, en qualsevol dels comerços associats a l’entitat comercial igualadina, o través d’internet. Està previst que els consumidors puguin gaudir d’avantatges com descomptes en gasolineres, cinemes, aparcaments i espectacles. També es podràn beneficiaran de les promocions i ofertes que els comerços puguin realitzar a través del programa Premi@ de La Caixa. Aquest servei creat recentment per “la Caixa ” ofereix als comerços adherits a UBIC Igualada la possibilitat de configurar promocions i programes de fidelització pels clients que paguin amb targeta. A través del TPV del comerç es comunicarà al client les promocions i els premis aconseguits.

El servei Premi@ permet una gran varietat de segmentació i així realitzar campanyes totalment personalitzades. Els comerços poden crear campanyes basades en el nº de compres, per imports, per tram horari, etc.

La UBIC podrà realitzar aquestes promocions en tots els comerços aasociats, o un mateix comerciant pot fer promocions només a la seva botiga. La comissió d’utilització per als comerciants per les compres fetes amb la targeta serà del 0,5 per cent, un descompte, avui per avui, inmillorable.

Igualada Comerç neix com la targeta per comprar a les botigues asociades de la ciutat d’Igualada i per gaudir, en fer-la servir, de tota mena d’avantatges. La UBIC te la intenció d’anar promovent diferents campanyes per afavorir els clients que la tinguin. Igualada Comerç UBIC destaca el fet que els clients podran adquirir aquesta targeta, que serà gratuïta, tant als comerços associats com a les oficines de La Caixa. Amb el temps s’aniràn concretant i ampliant els descomptes i avantatges que donarà la targeta. Els responsables de la UBIC comenten, que el projecte de la targeta s’anirà omplint amb els nous continguts.

En aquest projecte, que han promogut els comerciants amb el suport de La Caixa , també hi participa Ajuntament d’Igualada. La targeta porta també el logotip de l’Ajuntament demostrant així la voluntad de convertir-la en una veritable targeta ciutadana que també servirà per donar facilitats i avantatges a serveis i equipaments municipals de la nostra ciutat.

ASPECTES I COL·LABORACIONS SOCIALS

A més a més, la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, mantindrà programes de cooperació amb entitats locals que treballen en tematiques socials. Per cada compra que pagui amb la targeta, “La Caixa ”, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, cedirà una quantitat a una ONG local.

25 % DE DESCOMPTES EN ZONES BLAVES I PÀRQUING DE L’HOSPITAL, LES PRIMERES AVANTATGES INCORPORADES

Igualada Comerç UBIC ha volgut demostrar el seu compromis amb la ciutat d’una manera pràctica. Per aquest motiu, el primer acord que ha negociat amb l’Ajuntament són uns descomptes importants de 25 % per aplicar en les zones blaves i el pàrquing de l’hospital, pagant amb la Targeta Igualada Comerç. D’aquesta manera s’ha convertit en la segona ciutat a Catalunya que tindrà aquest sistema d’aplicació de descomptes a les seves zones blaves. Igualada Comerç UBIC anirà treballant per incorporar els nous serveis, descomptes i altres avantages. En un futur es treballarà per poder-la utilitzar en serveis municipals, com biblioteques, piscines, espectacles, museus, etc. Aquest tipus de targeta existeixen en molt poques ciutats i zones de Catalunya, com per exemple en el Figueres, Empordà, o en Granollers.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web