Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 7 DE MARÇ

BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 7 DE MARÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge de l´edició del mes de març ´07
La UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 7 de març, l’entitat està preparant la 25à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de la temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A mésa més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

La UBIC enguany celebra la 25ª edició de la Botiga al Carrer (edició d’hivern). Com què aquesta serà una edició especial degut a la commemoració de 25 edicions, la UBIC ha preparat una forta campanya publicitària i una sèrie d’activitats que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.

Entre totes les promocions, destaca el sorteig de més de 3.000 euros en metàlic i productes i serveis de bellesa i relaxació. Des de fa dues setmanes, els comerços UBIC estan distribuïnt les butlletes pel sorteig, que s’estan repartint entre els clients. Les butlletes complementades es poden dipositar a la UBIC fins el dia 6 de març i el mateix dia de la Botiga al Carrer, a la carpa situada a la Rambla St. Isidre.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el divendres, 27 de febrer com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d’Igualada, la UBIC ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el divendres, dia vint-i-set de febrer de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web