Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 25ª EDICIÓ DE BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 7 DE MARÇ

25ª EDICIÓ DE BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 7 DE MARÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Una de les promocions amb més èxit que organitza la UBIC i que reuneix milers de persones de tota Catalunya central és la popular “Botiga al Carrer”. És una activitat promocional tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, als carrers i places o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

És l’activitat comercial, promocional i la campanya amb més ressò exterior del comerç igualadí i és referència i trobada ineludible per a molta gent de pràcticament tot Catalunya.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza la UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La gràcia i la particularitat de l’edició igualadina és que aquí, la Botiga al Carrer no és només un acte típic de compra. És molt més, és passejar, és un acte lúdic, amb molta animació, és un acte social, quan es troben amics i coneguts, és un acte ineludible per molta gent.

La propera Botiga al Carrer es fa el dissabte, dia 7 de març , i és dóna cas que serà la 25ª edició . És una commemoració important, sobretot ara en aquests temps difícils. L’objectiu d’aquesta propera edició és claríssim, tornar a engrescar la gent, no només des del punt de vista comercial, sinó social, i contribuir a il·lusionar els participants i públic en general.

Certament, l’entitat ha volgut transmetre amb els seu eslògan “Vitaubic”, la necessitat de relaxació, la sensació de benestar d’una activitat, com “anar de compres”, o fins i tot, la intenció d’oblidar, encara per un dia, els problemes quotidians.

Per aquest motiu, la UBIC ha preparat una forta campanya publicitària i una sèrie d’activitats que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. S’ha proposat d’organitzar un acte ambiciós i transversal, amb diverses activitats per assistents de totes les edats, infants, gent gran, públic en general.

Entre totes les promocions, destaca el sorteig de més de 3.000 euros en metàl·lic i productes i serveis de bellesa i relaxació. Des de fa més de dues setmanes, els comerços UBIC estan distribuint les butlletes pel sorteig, que s’estan repartint entre els clients. Les butlletes complementades es poden dipositar a la UBIC fins el dia 6 de març i el mateix dia de la Botiga al Carrer, a la carpa situada a la Rambla St. Isidre.

Cursa amb sabates de talons
La UBIC també està preparant és la cursa de 30 metres amb sabates amb talons. La cursa estarà oberta a tothom que hi vulgui participar, començarà a les 12 del migdia, i es farà a la Rambla de Sant Isidre. N’hi hauran premis per quatre primers classificats i es regalaran samarretes a tots les/els participants

A les principals zones comercials, es farà maquillatge infantil i animació al carrer durant tot el dia.

D’altre banda, des del Programa de millora del barri de Sant Agustí i amb l’objectiu de dinamitzar l’eix comercial del barri de Sant Agustí, s’ha organitzat una activitat que forma part de les Botigues al Carrer, organitzada per la UBIC. N ’hi haurà una mostra i tast de productes del barri de Sant Agustí amb l’objectiu de donar a conèixer el comerç del barri Sant Agustí.

L’activitat s’anomena Menja Sa nt Agustí, i aprofita la consigna del menjar saludable per tal de promocionar els comerços dedicats a l’alimentació.

La mostra i tast de productes consistirà en l’elaboració de plats fets amb productes de les botigues del barri alhora elaborats per als estudiants del mòdul de cuina i serveis de restauració de l’Escola Pia d’Igualada, ubicada en el mateix barri.

Amb aquesta activitat es pretén mostrar les potencialitats del barri de Sant Agustí, i promoure que la gent de la ciutat conegui la varietat i la qualitat dels productes que es venen a Sant Agustí.

Paral.lelament es duran a terme dos sortejos: un sopar al restaurant Port Lligat de la Rambla Nova i un lot de productes d’alimentació dels propis comerciants de la zona.

Aquesta activitat s’organitza des de l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb la UBIC i compta amb la col.laboració de diversos comerços de la zona.

Les persones que el proper dissabte 7 de març passegin per al carrer de Sant Simplici tindran la possibilitat de tastar els plats elaborats amb productes de Sant Agustí a 1 €, es podran degustar carns, embotits, vins, verdures i fruites cuinades amb diferents receptes per als alumnes de l’Escola Pia.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web